Neler Yeni

Yardım İade Yapabilirmiyim Yardım

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Suleyman
sıteden almıstım nasıl gonderıcem bu arada cıdden hıc bılgım yok bana galıba ıade kodu verıcekler kargoyla oylemı yollıcam tam bılmıyorum bakmam lazım
hocam iade talebi oluşturun sonra onlar kargo kodu verirler hangi kargo derlerse kargoyla yolla ücretsiz şekilde kargolarsın diye biliyorum

Dostlar selam 5 gun once xıaomıden cıhaz aldım ama hıc begenmedım garıp kasmalar ana menude yavaslama vb vb bunu ıade edebılırmıyım 14 gun olmadı ama soyle bırsey var cıhazın kurulmus olmaması gerekıyomus cart curt tamamda ben kurmadan nasıl cıhazı test edıcem sızce nasıl bır yol ızlıyım cıhaz kullanılmıssa ıcın soyluyo devamında dıyokı kurulmaması gerekıyo nasıl kullanıcam oglum ben bunu su tt de yemek vıdeosu ceken adam var alta ıpad koyup ustte nugget kesıyo onumu yapayım sacma sapan seyler. Daha once ıade etmıs olan varmı xıaomıye urun
ben de Redmi Note 12 4G var kronik işlemci sorunlu aşırı derece de ısınıyor yaklaşık 60-70 derece, gittim Türk Telekom'a ''abi böyle böyle'' dedim onlarda ''ürünün paketini açmışsın garanti kabul etmez'' diyip yolladılar. bir sabah uyandığım da ekran da görüntü yoktum yine gittim bu sefer kendin yapmışsındır diyip kabul etmediler sen de ne olur bilemem ama Xiaomi rezalet marka olduğu gibi garanti anlamında da rezalet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Suleyman
hocam bıde basını agrıttımda bana gelen kargoylamı gondermem lazım yanı yurtıcı ıle gelmıstı onlamı yollıyım
hocam onlar söylüyo zaten yurtici kargo falan diye hangisi derlerse artık siz gidip kodu söylerek verceksiniz

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Ahmet
hocam bıde basını agrıttımda bana gelen kargoylamı gondermem lazım yanı yurtıcı ıle gelmıstı onlamı yollıyım
estağfurullah, evet hocam muhtemelen size gelen kargo ile yollayacaksınız kodu alınca size söyler zaten hangi kargo oldugunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Suleyman
ben de Redmi Note 12 4G var kronik işlemci sorunlu aşırı derece de ısınıyor yaklaşık 60-70 derece, gittim Türk Telekom'a ''abi böyle böyle'' dedim onlarda ''ürünün paketini açmışsın garanti kabul etmez'' diyip yolladılar. bir sabah uyandığım da ekran da görüntü yoktum yine gittim bu sefer kendin yapmışsındır diyip kabul etmediler sen de ne olur bilemem ama Xiaomi rezalet marka olduğu gibi garanti anlamında da rezalet.
geçmiş olsun hocam umalımki bu arkadaşta yaşamasın öyle bir olay

Clayz

80+ Silver
ben dırek kendı sıtesınden almıstım ama garıp taleplerı var cıhazın arkasındakı barkotu sokme cıhazı acma bence kabul etmıcekler ama yıne denemekten baska carem yok

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
hocam cıdden ıade edemıcem dıye korkuyodum satıp zarara gırıcem dıye ama kurulum yapılmamıs lazım dıyınce yıne kafam karısmıstı umarım dedıgın gıbı olur bu arada not olarak ne yazmalıyım yanı pat dıye cıhazı begenmedım ıade desem sıkıntı cıkarmı oyunda kasıyo desem garıp olurmu bır fıkrın varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla garıp ya yınede sansımı denemem lazım
Hiç vakit kaybetmeden ürünü iade et. Üründen memnun kalmadım desenizde yeterli gelecektir. Zaten iade ederken ürün için neden iade edeceksiniz diye soracaklarını zannetmiyorum. Çünkü iade hakkı diye bir şey var yasalar senden yana bu konuda.

ben dırek kendı sıtesınden almıstım ama garıp taleplerı var cıhazın arkasındakı barkotu sokme cıhazı acma bence kabul etmıcekler ama yıne denemekten baska carem yok
önceden xiaomi ciydim sonra çöp marka olduğunu anladım 14 Ultra cılar gelmeden

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
can
Şuan yürürlülükte geçerli olan tüketici hakları kanuna göre aldığınız ürün elinİze geçtiği gün itibari ile 14 iş günü boyunca koşulsuz ŞARTSIZ iade hakkınız var fakat bu durum e ticaret alışverişlerinde geçerli elden alınan ürüne geçerli değil firmalar kendi kafalarına göre kural koyuyor fakat kanunen bir geçerliliği yok ürünü iade ederken açıklama yapmanıza dahi gerek yok 14 günlük cayma hakkımı kullanıyorum diyip iade edebilirsiniz demesenizde olur karşınızda ki firma zorluk çıkarıyorsa hiç uğraşmayın thhye başvurun 1-2 ay içerisinde çözüme kavuşursunuz.

Clayz

80+ Silver
Şuan yürürlülükte geçerli olan tüketici hakları kanuna göre aldığınız ürün elinİze geçtiği gün itibari ile 14 iş günü boyunca koşulsuz ŞARTSIZ iade hakkınız var fakat bu durum e ticaret alışverişlerinde geçerli elden alınan ürüne geçerli değil firmalar kendi kafalarına göre kural koyuyor fakat kanunen bir geçerliliği yok ürünü iade ederken açıklama yapmanıza dahi gerek yok 14 günlük cayma hakkımı kullanıyorum diyip iade edebilirsiniz demesenizde olur karşınızda ki firma zorluk çıkarıyorsa hiç uğraşmayın thhye başvurun 1-2 ay içerisinde çözüme kavuşursunuz.
suan acıklama yaptım cıhazın kastıgını cıhazdakı donanımın yuksek olmasına ragmen bu sorunu yasattıgını yazdım seceneklerde kusurlu urunle kosulsuz ıade vardı kosulsuzu sectım umarım dedıgınız gıbı ıade edebılırım yarın kargoya gıdıcem

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Selim
cıhaz ayıplı mal degıl ama bıde burda dıyokı kurulmamıs olması lazım bu butun urunlerdemı gecerlı hocam yoksa sadece applenın bır lutfumudur
İade için internetten alınmış bir ürün olmalı mağazadan yaptığın ürünlerin iadesi müdürün insiyatifine kalmış

Top Bottom