Neler Yeni

İçi dolu pc kasası en ucuz nasıl kargolanır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Merhabalar, eski sistemimi Ankara'dan Adanaya arkadaşıma yollayacağım montelenmiş halde kasanın kutusunda. En uygun fiyatlı ne şekilde kargolayabilirim? Param Güvende 10kg/desi'ye kadar destek veriyormuş sanırım kasa gönderemem o yüzden. Dolap vb. bildiğiniz uygun fiyatlı yöntem var mı?

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Merhabalar, eski sistemimi Ankara'dan Adanaya arkadaşıma yollayacağım montelenmiş halde kasanın kutusunda. En uygun fiyatlı ne şekilde kargolayabilirim? Param Güvende 10kg/desi'ye kadar destek veriyormuş sanırım kasa gönderemem o yüzden. Dolap vb. bildiğiniz uygun fiyatlı yöntem var mı?
bildiğim kadarıyla yok. tanıdığınız birinin şirketinin bir kargo firmasıyla anlaşması varsa o şekilde bayağı ucuz yollayabiliyorsunuz. ben de aynı şekilde kasa kargolarken annemim şirketi üzerine kargoladık ve 50-60 tl gibi bir meblağ tuttu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla yok. tanıdığınız birinin şirketinin bir kargo firmasıyla anlaşması varsa o şekilde bayağı ucuz yollayabiliyorsunuz. ben de aynı şekilde kasa kargolarken annemim şirketi üzerine kargoladık ve 50-60 TL gibi bir meblağ tuttu.
Kendi çalıştığım şirket yurtiçiyle cari çalışıyor ama ne kadar tutar bilmiyorum, fazla çıkar gibi geldi.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
dolap uygulamasından 5-10 tl ye ilan açın. 35tl olan kargoyu seçin(büyük paket). arkadaşınız satın alsın toplam 50-60 tl gibi bir mebla ödenir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
dolap uygulamasından 5-10 TL ye ilan açın. 35tl olan kargoyu seçin(büyük paket). arkadaşınız satın alsın toplam 50-60 TL gibi bir mebla ödenir.
Bunu daha önce de bir yerde gördüm, ilanı kasa diye açsam sıkıntı olur mu peki ?

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Kendi çalıştığım şirket yurtiçiyle cari çalışıyor ama ne kadar tutar bilmiyorum, fazla çıkar gibi geldi.
yani yurtiçinden 30x40x40 15kg bir kasa hesapladığım zaman zaten 220 tl tutuyor. 120-100 lira civarına denk gelir diye tahmin ediyorum. siz yine de bir sorun

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Dolap üzerinden sürekli yapılıyor bu. Örneğin ben konsol satmıştım. Konsolu göndermeden iban üzerinden alığım için parayı. Bir adet 25-30 tam fiyatı hatırlamıyor bu tarz bir ilan açmıştım konsol ile ilgili karşı taraf bunu satın aldı ve bu şekilde kargoyla gönderim sağladım. Çok düşük bir meblağ tutuyor bu şekilde. Bu arada kargo şirketini özenle seçmeni tavsiye ederim. PTT, ARAS gibi firmalardan uzak dur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Dolap üzerinden sürekli yapılıyor bu. Örneğin ben konsol satmıştım. Konsolu göndermeden iban üzerinden alığım için parayı. Bir adet 25-30 tam fiyatı hatırlamıyor bu tarz bir ilan açmıştım konsol ile ilgili karşı taraf bunu satın aldı ve bu şekilde kargoyla gönderim sağladım. Çok düşük bir meblağ tutuyor bu şekilde. Bu arada kargo şirketini özenle seçmeni tavsiye ederim. PTT, ARAS gibi firmalardan uzak dur.
Dolaptan istediğin kargo seçiliyorsa hangisini seçeyim ?

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Dolaptan istediğin kargo seçiliyorsa hangisini seçeyim ?
Yurtiçi kargo aralarında en güveniliri bu benim fikrim. Fakat sizinde kasayı yollarken mutlaka bir kutu içerisinde kenarlarında köpük ile göndermelisiniz. Ek olarak mutlaka kutunun üzerine büyük harflerle KIRILIR !! yazmayı unutmayın. Böyle olduğunda kargocular daha dikkatli oluyor (olmak zorunda kalıyor çünkü artık kargoda bir zarar geldiğinde tutanak vs. tutturuyorsun doğal olarak firma ödüyor yani sorumlu kişiye giriyor)

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Yurtiçi kargo aralarında en güveniliri bu benim fikrim. Fakat sizinde kasayı yollarken mutlaka bir kutu içerisinde kenarlarında köpük ile göndermelisiniz. Ek olarak mutlaka kutunun üzerine büyük harflerle KIRILIR !! yazmayı unutmayın. Böyle olduğunda kargocular daha dikkatli oluyor (olmak zorunda kalıyor çünkü artık kargoda bir zarar geldiğinde tutanak vs. tutturuyorsun doğal olarak firma ödüyor yani sorumlu kişiye giriyor)
Dolabın anlaşmalı olduğu firmalar, ARAS, PTT, TRENDYOL EXPRESS, SÜRAT, MNG diyor. Hepsi rezalet kısacası...

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Dolabın anlaşmalı olduğu firmalar, ARAS, PTT, TRENDYOL EXPRESS, SÜRAT, MNG diyor. Hepsi rezalet kısacası...
Trendyol Express aralarında en makul olanı gibi gözüküyor fakat çok detaylı bir bilgim yok açıkçası : / Yurtiçi kargo dememin sebebi de büyük pc toplayan şirketlerin onlar ile çalışması ve son zamanlarda genel olarak bir problem çıkmaması. Örnek gaminggen vs.

Top Bottom