Neler Yeni

İçinizdeki Çalışma, Okuma ruhu değiştimi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar 11 sınıfım ve ders çalışmam gerekn yerde ben hiçbri şey yapmadan oturuyorum çalışma hissim yok aileme karşıyım ve çalışmak dahi istemiyorum ailemle sık sık kavga dövüş fen lisesi öğeencisiyim ve çok başarılıydım artık başarı kalmadı soru çözemiyoeum konu nilmiypeum ülke şartlarında ölmek bile parayla oldu maskesiz atlar ölmez sen ceza napıcamı şaşırdım yardımcı olun

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Şu virüs başladığından beri aynı durum bende de var. Hiç olmadığım kadar isteksizim. Canlı ders denen illetten de bir şey anlamıyorum. Kendim çalışıyorum ama o da bir yere kadar. Bu zamana kadar da derslerim hep iyiydi. Şimdi sınav olsa yerlerde sürüneceğim.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de fen lisesi öğrencisiyim durum aynı 😔
Şu virüs başladığından beri aynı durum bende de var. Hiç olmadığım kadar isteksizim. Canlı ders denen illetten de bir şey anlamıyorum. Kendim çalışıyorum ama o da bir yere kadar. Bu zamana kadar da derslerim hep iyiydi. Şimdi sınav olsa yerlerde sürüneceğim.
Kanka pandemiye kadar dershanede yani 10 sınıftw 85 üstü not alıcakken şuan sınav yapılsa -50 alırım ben çok kötü durumdayım

Usta...

80+
Online dersler başladığından beri hiç doğru düzgün çalışamadım

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Online dersler başladığından beri hiç doğru düzgün çalışamadım
Evet online dersler sabah birde uyuklu uyuklu duruyorum anlamıyorum bilmiyorum soru soramıyoeum direkt geçiyolar

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Hocam biraz zorlamak lazım. Zorla çözmelisin.
11. sınıf boş geçmemeli.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar 11 sınıfım ve ders çalışmam gerekn yerde ben hiçbri şey yapmadan oturuyorum çalışma hissim yok aileme karşıyım ve çalışmak dahi istemiyorum ailemle sık sık kavga dövüş fen lisesi öğeencisiyim ve çok başarılıydım artık başarı kalmadı soru çözemiyoeum konu nilmiypeum ülke şartlarında ölmek bile parayla oldu maskesiz atlar ölmez sen ceza napıcamı şaşırdım yardımcı olun
knk üni sınavı olmasa hayatta çalışmam bende hiç istemiyorum günde 4 5 saat çalışıyorum ama işkence gibi geliyor.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
knk üni sınavı olmasa hayatta çalışmam bende hiç istemiyorum günde 4 5 saat çalışıyorum ama işkence gibi geliyor.
12 misin 12 isen zaten çalışman lazım ben okulu dondurmayı falan düşündüm ama olmuyo sanırım ailem beni evden kovucak yalında

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
12 misin 12 isen zaten çalışman lazım ben okulu dondurmayı falan düşündüm ama olmuyo sanırım ailem beni evden kovucak yalında
Ayn knk 12. sınıfa gidiyorum zaten sadece ondan dolayı çalışıyorum günde 4 5 saat yoksa asla çalışmam işkence gibi geliyor.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Ayn knk 12. sınıfa gidiyorum zaten sadece ondan dolayı çalışıyorum günde 4 5 saat yoksa asla çalışmam işkence gibi geliyor.
Hocam bende lgs gircem banada taktik verirmisin 1 tane bile kitap açmadım ne yapacağım?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam bende lgs gircem banada taktik verirmisin 1 tane bile kitap açmadım ne yapacağım?
H.o knk yandın lan git çalış dersini yoksa kötü bi liseye girersin hayatın kayar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,058,469
Üyeler
168,139
Son üye
Arda Artaka