Neler Yeni

İçki içmemenin mağduriyetini yaşıyorum

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Ben alkol ve sigara kullanmıyorum hiç denemedimde. Bunun sebebi dini değil ben yediğim içtiğim şeylerde çok seciciyim. Alkol ve sigaradan neredeyse nefret ediyorum kokularina bile dayanamam. Ama arkadaş ortamında herkes içince ben böyle geride kalmış gibi oluyorum sanki herkes yetişkin ben yanlarında götürülmüş çocuk gibi duruyorum. Yeni tanıştığım insanlar ise masada benim sıkıcı bir insan olduğumu falan sanıyorlar bu eksiklikten. Yakın arkadaşlarım biliyor ayık kafayla yaptığım muhabbette insanları gülmekten osurttugumu. Aslında pekte takmıyorum bu durumu ama bazen can sıkıcı olabiliyor

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Alkol tüketenler bir zaman sonra pişmanlığını yaşıyor özellikle fiyatından dolayı. Sigara içenleri saymıyorum bile. Özeniyor olabilirsin normal ama yaptığın doğru bence takma kafana

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alkol tüketenler bir zaman sonra pişmanlığını yaşıyor özellikle fiyatından dolayı. Sigara içenleri saymıyorum bile. Özeniyor olabilirsin normal ama yaptığın doğru bence takma kafana
Yok ya hiç özenmiyorum da ara sıra rakı içmeyen adam kaliteli adam değildir gibi bilmeden sokulan laflar canımı sıkıyor tabi fark edince özür diliyorlar ama olan oluyor

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
5 senedir sigara ve alkol kullanıyorum.Sigara Bxk bir şey hiç bir halta yaramayan bir meret.Biranın tadını falan beğenmemen normal ilk başlarda içe içe normalleşiyor o damağına ki zaten tadı için içilen bir şey değil.Tat arıyorsan vişne votka falan yapabilirsin.Sakın kullanma diye nasihat vermeyeceğim çünkü içmeyi ve alkolün hissettirdiklerini seviyorum içten bir nasihat olmaz ama zararı var hem cebine hem ayarsızsan sosyal çevrene.Ben alkolle mutluyum ama içmesem daha da mutlu olurdum belki orasını Allah bilir.

-nisay

80+ Bronze
işin sonunda yanlış bir hayat yaşadıklarını anlayacaklar. bunu kendileride diyecekler. alkolün, uyuşturucunun vs. sonu yok. hepsi anlık mutlu eder. sen doğru olanı yapıyorsun. alkolün erkeklikle, delikanlılıkla alakası yok o konuda rahat ol.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sigara - bira iğrenç bana göre. Bi kokteyller , vodka - gin falan iyi. Devasa bir eksiklik değil alkol içmemek. Sigara özellikle zaten gerek yok berbat kokuyor.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Günümüz insanı işte bunları içince havalı vs sanıyorlar kendilerini. Sen doğrusunu yapıyorsun.

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Ben alkol ve sigara kullanmıyorum hiç denemedimde. Bunun sebebi dini değil ben yediğim içtiğim şeylerde çok seciciyim. Alkol ve sigaradan neredeyse nefret ediyorum kokularina bile dayanamam. Ama arkadaş ortamında herkes içince ben böyle geride kalmış gibi oluyorum sanki herkes yetişkin ben yanlarında götürülmüş çocuk gibi duruyorum. Yeni tanıştığım insanlar ise masada benim sıkıcı bir insan olduğumu falan sanıyorlar bu eksiklikten. Yakın arkadaşlarım biliyor ayık kafayla yaptığım muhabbette insanları gülmekten osurttugumu. Aslında pekte takmıyorum bu durumu ama bazen can sıkıcı olabiliyor
hocam eğer içmediğiniz için sıkıcı biri olduğunuzu düşünüyorsanız öyle değilsiniz siz e çoğunluk duygusuna katılıp hayatınızı kendinize zehir etmeyin çoğunluk ne derse o dur değil olması gereken neyse o dur

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
olumc re
Böyle boş şeylere özenilmez. Hele bu ekonomide. Bazılarının ekonomik durumu yok, annesine babasına saldırıyor.

Mert

80+ Silver
Sigara bağımlılık yapıyor berbat bir şey benim gözümde de. Hiç de denemedim. Ancak alkol kesinlikle sosyal olarak artı sağlıyor, kontrollü tüketimine karşı değilim.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Doğrusunu yapıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular