Yasin0 80+ Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Yasin 11 Haziran 2021 #1 arkadaşlar ben apple telefon almayı düsünüyom ve ilk defa icolud hesabım olcak onu iş ve banka için kullanımmı yoksa yeni gmail mi açım
arkadaşlar ben apple telefon almayı düsünüyom ve ilk defa icolud hesabım olcak onu iş ve banka için kullanımmı yoksa yeni gmail mi açım
TALHA MURAT 80+ Silver Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3,392 11 Haziran 2021 #2 Yasin0 yazmış: arkadaşlar ben apple telefon almayı düsünüyom ve ilk defa icolud hesabım olcak onu iş ve banka için kullanımmı yoksa yeni gmail mi açım Devamı için tıklayın... apple kimliği oluşturuyorsun işte icloud o . gmail veya hotmail varsa o mailin üzerinden hesap oluşturuyorsun.
Yasin0 yazmış: arkadaşlar ben apple telefon almayı düsünüyom ve ilk defa icolud hesabım olcak onu iş ve banka için kullanımmı yoksa yeni gmail mi açım Devamı için tıklayın... apple kimliği oluşturuyorsun işte icloud o . gmail veya hotmail varsa o mailin üzerinden hesap oluşturuyorsun.