varda kasanın diger ucunda o yüzden kablo uzanmaz gibikasanda kontrolcü varsa ona takabilirsin o şekilde de argb fan çalışır
Bilgisayarcı olsam alırdım hepsini24 tane stok vardı , birisi hepsini uçurdu
kasanın kapalı kısmında değil mi , kablo yetişirvarda kasanın diger ucunda o yüzden kablo uzanmaz gibi
Harici kontrolcü alıp ona bağlayabilirsin ona da sata kablosuyla güç veriyorsun oluyor sana ışıklı sistem.asus prıme b450m k anakartta ARGB kontrolcü yokmuş.Taksam ışıksız olacak dimi :/
bakalım dark guardian var inş yetişir <3 teşekkürler yardımlarınız için.kasanın kapalı kısmında değil mi , kablo yetişir
Knk benim kasa hava almıyor emin misin coguar gemini s kullanıyorum hiçde anlamamemin değilim ama tek kullanımlık çıkması lazım , 70 - 75lere düşürür muhtemelen
Benim aldıklarımda 2 sürümlük çıkmıştı. Boş adi bişeyde değil baya iş görüyor macunu.İçinden macun çıkar mı
İşlemcin 95 derecede geziyor ise muhtemelen amd işlemcin var stok voltaj değerleri yüksek oluyor önce voltaj düşür rehberlere bakarak sonra da zaten termal macunu yenile stok fanla bile o dereceleri kolay kolay görmemen gerek.Hocam 214 xt aldım içerisinden macun cıkar mı ve kaç dereceye kadar düşürür sence 95 derecelerde geziyor normalde
işlemci anakartın yukarı tarafında olduğu için kablo gizleme bölümlerinden rahat yetişiyorbakalım dark guardian var inş yetişir <3 teşekkürler yardımlarınız için.
peki o zaman o işlemci için güzel oluri5 13400f diyecektim yanlis yazmışım
üzerine şube açıcaklar ne var versenTc istiyor ilk defa alışveriş yapacağım 600 TL için Tc mi verecez