Necip5270392
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 109
- İsim
- Necip5270392
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazondan Almadım Ama Şuan Baktığım Üzere 24 Haziran Gösteriyor Teslimat Tarihini Ondan Dolayı Emin Misiniz Diye Sorma İsteği Duydum..hocam aliexpress den mi ürün alıyorsunuz (ki alsanız da şuan 15 gün içerisinde geliyor çoğu ürün) tr depodan kargolanıyor ürünler size depo adresi gebze osb de istanbul içine kolay gelsin firması bakıyor genel olarak sanırım daha önce bir şey satın almadınız amazon tr den
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefona Bişey İndirmeme Gerek Kalmadan Da Microfon Olarak Kullanabilirim Lakin Sorunum O Değil Şuan Elimin Altında 3 Adet Microfonlu Cihaz Var (Telefon Hariç) Ama Bu Microfonlu Cihazların Hepsi Genel Ses Alan Bir Durumda Oldukları İçin 3 Yan Odadaki Sesi De Alabiliyorlar Bunu Ayarlardan -32Db Max Ve Min -23 Olacak Şekilde Ayarladığımda Hali Hazırda Bozulmuş Olan Ve Eskiden Microfonu İle Beraber Kullandığım Kulaklığım Gibi Kısık Tonda Konuşmamı Alamıyorlar Ve Sürekli Bağırmam Gerekiyor.. Durum Bu Olunca Hali Hazırda Bağırmam Korkmam Gereken Yerde Kalacan Durumu Oluyor Aynen Zafer Algöz Abimizinde Anlattığı Gibi.. Ve Birde Yoruyor Sürekli Bağır Bağır.. Durum Şu Ki Aynı Şey Telefon İçinde Geçerli Oluyor, Bunu Biliyorum Keza Denedim.. Bu Durumda "Hali Hazırda Kullandığın 2.Kulaklığını Dene" Diyebilirsiniz O Kulaklık Cidden Güzel Ama Lanet Olsun Ki Jabra'nın Ofis Kulaklıklarından Olduğu İçin Malesef Microfonu Kullandığım Zaman Hz Değerlerini Düşürüyor Ve Buna Bağlı Olarak Sesler Boğuluyor Kulaklıktan Bana Giden Ama Microfonu Cidden Güzel Çalışıyor Onda Boğulma Falan Yok Ama Bu Durum Geri De Alınamıyor Çünkü Kulaklığın Tasarımı Böyle Jabra İle Görüşmelerden Bu Çıktı Diyebilirim..O işi beleşe çözerim ben. WO mic'i telefon ve bilgisayarına indir aynı ağa bağlı olduğu sürece telefonunu mikrofon olarak kullanabilirsin
Telefonda Da Dediğim Gibi Her Yerin Sesini Aldığından 3 Oda Ötedeki Kardeşlerimin Bağırmasınıda Alıyor.. Malum Aİle Evi..
Son düzenleme: