Neler Yeni

Yardım Idefix'ten telefon alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
S23 FE alacağım en uygun fiyat ıdefix'te 20.000TL'ye HDR bilişim diye bir mağaza satıyor. Dİğer yerler 500tl daha pahalı. Satıcı hem Hepsiburada'da hem de Trendyol'da gözükmüyor sadece Idefix'te satıyor telefonu. Güvenilir midir?

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
S23 FE alacağım en uygun fiyat ıdefix'te 20.000TL'ye HDR bilişim diye bir mağaza satıyor. Dİğer yerler 500tl daha pahalı. Satıcı hem Hepsiburada'da hem de Trendyol'da gözükmüyor sadece Idefix'te satıyor telefonu. Güvenilir midir?

Hocam ben olsam daha güvenilir yeri tercih ederdim çok fark yoksa

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ahmet Kocar
Satıcı kısmına dikkat et dostum. İdefix'in kendisi satıyorsa alabilirsin. İdefix güvenilir eğer o satıyorsa tabi.
1715887967006.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

İdefix sitesinde sorun yok Turkuaz holding'in dijital alışveriş platformu milyar dolarlık holding Atv, A haber, Sabah gazetesinin sahibi olan holding'ten bahsediyoruz.

Ama ben olsam satıcısı İdefix'in kendisiyse alırdım.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Satıcı kısmına dikkat et dostum. İdefix'in kendisi satıyorsa alabilirsin. İdefix güvenilir eğer o satıyorsa tabi.
Alıntıyı görüntüle

İdefix sitesinde sorun yok Turkuaz holding'in dijital alışveriş platformu milyar dolarlık holding Atv, A haber, Sabah gazetesinin sahibi olan holding'ten bahsediyoruz.

Satıcı farklı ve idefix ten başka yerlerde mağazası yokmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
600-700 fark ediyor 2 kişi bu mağaza için tam puan vermiş ama fake yorum olmasından korkuyorum.

Satıcı farklı ve idefix ten başka yerlerde mağazası yokmuş
Bu durum sıkıntılı biraz başka yerde trendyol veya hb üzerinden satış yapsa yine anlayacağım ama oralarda da yok. Bu konuda deneyimli birileri varsa belki yardımcı olabilir

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Alıntıyı görüntüle

İdefixin kendi satmış olduğu ürünlerden oluşan ayrı ayrı iki siparişim nedensiz iptal edilmişti 2018'de. Ogün bugündür iğne dahi almadım.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Bunu hangi firma yapmıyor ki çok yaşadım amazonda bile yaşadım.
Evet, her site yapıyor ancak amazon aynı gün parayı iade ediyor. Hb ise HB bakiyesine yüklüyor hemen aynı gün. O yıllarda Hb iadeyi karta 3 iş gününde yapardı, Amazon iadeden dolayı hediye çeki de verirdi hatta. İdefix 15 gün sonra iadeyi yapmıştı. Aradığımda ise bizlik bir şey yok, banka ile konuşun dedi, banka ise idefikse pas atmıştı.

Top Bottom