2 saat oynadıktan sonra kart düşmeye başlıyor diye biliyorum
arkadaşlar zup s serisini iade edeyim mi o zaman 1.5 saat oldu 1 levelden 2 levele atlamak için kullanıyorum zaten zup f sayesinde gelen kartlar yeterli oluyor sanırım2 saat üzeri olunca kart düşüyor
çıkan kartları sattığın zaman muhtemelen oyunun fiyatından daha fazla para gelecek bence gerek yok iade etmenearkadaşlar zup s serisini iade edeyim mi o zaman 1.5 saat oldu 1 levelden 2 levele atlamak için kullanıyorum zaten zup f sayesinde gelen kartlar yeterli oluyor sanırım
kartları birleştirince de para geliyor mu satmak için değil de level atlamak için yapıyorum çok bilgim yok kusura bakmayınçıkan kartları sattığın zaman muhtemelen oyunun fiyatından daha fazla bir para gelecek bence gerek yok iade etmene
kartlar birleştirildiğinde para vermiyor sadece level için yapıyorsanız ve tek bir oyun yetiyorsa diğerini iade edebilirsin level atlamak için steam topluluk görevlerini yapabilirsin hepsini yaptığında 500 xp veriyorkartları birleştirince de para geliyor mu satmak için değil de level atlamak için yapıyorum çok bilgim yok kusura bakmayın
hocam 2.5 saat oldu hala kart vermedi bir bilginiz var mıkartlar birleştirildiğinde para vermiyor sadece level için yapıyorsanız ve tek bir oyun yetiyorsa diğerini iade edebilirsin level atlamak için steam topluluk görevlerini yapabilirsin hepsini yaptığında 500 xp veriyor
bilmiyorum hocam normalde vermesi gerek neden oldu anlamadımhocam 2.5 saat oldu hala kart vermedi bir bilginiz var mı
olabilirapi kod başarısız falan diyor onunla bi alakası olabilir mi