İdle Daddy programı zup f ve zup s serilerinde kaç saatte kart düşürebilir?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,777
yaklaşık 1 1.5 saattir açık uygulama zup f! ve zup s! oyunları açık ama daha kart düşmedi ne zaman düşer sizce

2 saat oynadıktan sonra kart düşmeye başlıyor diye biliyorum

2 saat üzeri olunca kart düşüyor

arkadaşlar zup s serisini iade edeyim mi o zaman 1.5 saat oldu 1 levelden 2 levele atlamak için kullanıyorum zaten zup f sayesinde gelen kartlar yeterli oluyor sanırım
çıkan kartları sattığın zaman muhtemelen oyunun fiyatından daha fazla para gelecek bence gerek yok iade etmene

çıkan kartları sattığın zaman muhtemelen oyunun fiyatından daha fazla bir para gelecek bence gerek yok iade etmene
kartları birleştirince de para geliyor mu satmak için değil de level atlamak için yapıyorum çok bilgim yok kusura bakmayın

kartları birleştirince de para geliyor mu satmak için değil de level atlamak için yapıyorum çok bilgim yok kusura bakmayın
kartlar birleştirildiğinde para vermiyor sadece level için yapıyorsanız ve tek bir oyun yetiyorsa diğerini iade edebilirsin level atlamak için steam topluluk görevlerini yapabilirsin hepsini yaptığında 500 xp veriyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
kartlar birleştirildiğinde para vermiyor sadece level için yapıyorsanız ve tek bir oyun yetiyorsa diğerini iade edebilirsin level atlamak için steam topluluk görevlerini yapabilirsin hepsini yaptığında 500 xp veriyor
hocam 2.5 saat oldu hala kart vermedi bir bilginiz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,306
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri