Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
Sorunu ile karşılaştım ne yapmam gerekiyor ve hangi oyunlar en değerli kartları veriyor
Bu sorun değil. Kart hakkın kalmadığını belirtiyor.Alıntıyı görüntüle
Sorunu ile karşılaştım ne yapmam gerekiyor ve hangi oyunlar en değerli kartları veriyor
Sınırlı sayıda kart mı düşürülüyorBu sorun değil. Kart hakkın kalmadığını belirtiyor.
Evet sınırlı sayıda.Sınırlı sayıda kart mı düşürülüyor
Steam yaz indiriminde sadece 1.5tl olupta 3 kart düşürme hakkı veren ve 3 kartın toplamı 3tl eden bir oyun serisi var. Zup! 'un oyunları. Yaklaşık 15 tane var yani 22tl falan verip 40tl falan oluyor.Alıntıyı görüntüle
Nasıl sınırı kaldıracağım silip yeniden mi yüklemem gerekEvet sınırlı sayıda.
Steam yaz indiriminde sadece 1.5tl olupta 3 kart düşürme hakkı veren ve 3 kartın toplamı 3tl eden bir oyun serisi var. Zup! 'un oyunları. Yaklaşık 15 tane var yani 22tl falan verip 40tl falan oluyor.
evet her oyun başı 3 taneSınırlı sayıda kart mı düşürülüyor
kals-dıramazsınNasıl sınırı kaldıracağım silip yeniden mi yüklemem gerek
Öyle bir şey yok, 1 defalık oluyor o hak.Nasıl sınırı kaldıracağım silip yeniden mi yüklemem gerek
Hayır o oyunda o kart hakkı bittiktsn sonra başka kart hakkınız olamıyor o oyun üzerindenNasıl sınırı kaldıracağım silip yeniden mi yüklemem gerek