NO SİGNAL HATASI AMD DRİVER SORUNU

ysnzdk

80+
Reaksiyon skoru
0
Birdenbire no signal hatası alıyorum ekran kapanıyor ancak kasa çalışmaya devam ediyor. Sonrasında yeniden başlatınca bilgisayar açılıyor ancak ekran kartı yazılımı silinmiş oluyor. Yeni driver yüklüyorum biraz oynadıktan sonra tekrar no signal oluyor. DDU ile yazılımı silip yeniden yükledim yinede olmadı hala aynı sorunu yaşıyorum. Ne yapmam gerek acaba?

Kartlarınız hangi model amd?

Driver'i kendi başına siliyorsa driver sorunudur. Donanımın neyine yazılıma mudahele etmesi?

Yazılımda bir hata olmalı otomatik driver sildiği için.
Eğerki ekran kartı kutusu elindeyse onun içinde driver diski olmalı. Şu anlık Denemelik ilk başta CD'iyle verdiği driveri kur bence.
Çalışırsa 1 ay felan test olarak dene dirveri.

Sonra sorun yaşadığın driveri kurma başkasını kurarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde anakart Biosu güncelle.
Ben laptopta Bios güncellemekle kurulmayan Gpu driveri kurmuştum hiç unutmam. Böyle garip sorunlar çıkabiliyor malesef.

Eh işte teknolojik alet, dili yok ki desin benim buram buram ağrıyor.

Son düzenleme:
Kartlarınız hangi model amd?

Driver'i kendi başına siliyorsa driver sorunudur. Donanımın neyine yazılıma mudahele etmesi?

Yazılımda bir hata olmalı otomatik driver sildiği için.
Eğerki ekran kartı kutusu elindeyse onun içinde driver diski olmalı. Şu anlık Denemelik ilk başta CD'iyle verdiği driveri kur bence.
Çalışırsa 1 ay felan test olarak dene dirveri.

Sonra sorun yaşadığın driveri kurma başkasını kurarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde anakart Biosu güncelle.
Ben laptopta Bios güncellemekle kurulmayan Gpu driveri kurmuştum hiç unutmam. Böyle garip sorunlar çıkabiliyor malesef.

Eh işte teknolojik alet, dili yok ki desin benim buram buram ağrıyor.
Hocam baktım disk yok birde no signal hatasından sonra driver silmiyor ekran kartını görmemeye başlıyor kendim sil yükle yapıyorum görmeye başlıyor

Geri