Yardım Idrarlı telefona ne yapılır

Reaksiyon skoru
17
4 yaşındaki kardeşime telefonu vermiştim, akşam üstüne yatmış ve idrar yapmış. Sabah ıslak mendille falan sildim. Ekran açılıyordu, dokunmatiği bozuktu, sonra azıcık salladım su dökülsün diye ekran da gitti. Telefondan kendimi aradım, telefon titredi. Sesini açim dedim ses geliyor mu diye, sonra baktım telefona ulaşılamadı dedi aradığım telefondan. Şu an ne yapmalıyım? Garantiye yollasam ne kadar tutar bana ve garantiye yollamadan önce ne yapabilirim? telefon markası samsung m34

4 yaşındaki kardeşime telefonu vermiştim, akşam üstüne yatmış ve idrar yapmış. Sabah ıslak mendille falan sildim. Ekran açılıyordu, dokunmatiği bozuktu, sonra azıcık salladım su dökülsün diye ekran da gitti. Telefondan kendimi aradım, telefon titredi. Sesini açim dedim ses geliyor mu diye, sonra baktım telefona ulaşılamadı dedi aradığım telefondan. Şu an ne yapmalıyım? Garantiye yollasam ne kadar tutar bana ve garantiye yollamadan önce ne yapabilirim?
Garanti büyük ihtimal kullanıcı hatası der geri yollar telefonunuz neydi eğer eskiyse yenilemek daha mantıklı olabilir bütçe dahilinde yoksada o telefon sıvı almış gibi işi biraz zor

Hocam tek yapabileceğiniz şey pirince yatırıp uzun süre içerisinde bırakmak. Düzelirse düzelir düzelmezse garantiye yollasan yine düzeltemez. İçindeki tüm parçalar değişir. Bu da yeni telefon almayı daha mantıklı kılıyor. Geçmiş olsun.

Hocam tek yapabileceğiniz şey pirince yatırıp uzun süre içerisinde bırakmak. Düzelirse düzelir düzelmezse garantiye yollasan yine düzeltemez. İçindeki tüm parçalar değişir. Bu da yeni telefon almayı daha mantıklı kılıyor. Geçmiş olsun.
hocam çok bilimsel olacak ama idrardaki asit anakarta kadar inerse bu işlemin kurtarma ihtimali var mı ki

o telefon bitmiştir artık sidikteki asit anakarta zarar vermiştir hele bir de o kavurma ve kola birleşiminden sonraki sidikse iş işten geçmiştir

ya samsung m34 vardı da komple gider mi diyosunuz telefon
İntten baktım şimdi bir gıdım su koruması ya da toz koruması yokmuş. O telefon nakavt olmuştur hocan geçmiş olsun yeni telefona bakın siz parça değişimine paara vermek yerine biraz daha koyun yeni telefon alın

Prince yatır bir umuttur yaşamak 2 gün beklet

Lütfen o princi atin sonra :D

Bundan sonra çelik kasada saklarsın telefonu

Servisin ne yapabileceğini bilemeyiz. Ama benzer olayları yaşamış, duymuş kişiler bir tahminde bulunabilir. Fiyat konusunda da bir şey söyleyemeyiz. Şansını dene. Büyük ihtimal öldü.

peki garantiye yollamayıp tamire götürsem tahmini ne kadar tutar
Annemin Samsung telefonunu kardeşim bozmuştu (muz fln bulanmıştı içine girecekmkadar) güzelce temizle gerekirse parfüm sık yada ayakkabı kutusuna koy içine parfüm sık beklet iyice işlesin kokmazsa olabilir . Dediğim cihazın anakart tamamen değişmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri