Neler Yeni

İEM kulaklık kullananların deneyimlerini merak ediyorum

Senyor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Arda Ayan
Bütçe
2000
Merhaba arkadaşlar 1500 tl civarında iem kulaklık almayı düşünüyorum bunun için kullanıcı yorumlarınıza ihtiyacım var tavsiye de verebilirsiniz.

İlk olarak KZ ZS10 PRO 2
https://www.temu.com/tr/kz--2-kulak...ype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname="ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Opera%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_sessn_id=lrlzk6cot1&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1745801467512_4cpag95p12

2. seçenek olarak wraith Sense Pro modelini düşünüyorum.

Wraith daha .ok kafama yattı type-c ve tr garantili olmasından dolayı ona daha yatkınım alıp kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes k
Almadan bu iem muhabbetlerini redditte forumlarda baya araştırmıştım. Asla temudan veya wraithten almanı tavsiye etmiyorum. Shenzhenaudiodan alman en mantıklısı. 1500tl ye önereceğim model simgot ew200. Bizzat kendimde kullanıyorum. Oyun için çok çok iyi müzik dinlemek için arıyorsanda fazla parlak bi sesi var tiz hassasiyetin varsa bi tık rahatsız edebilir. Ekolayzerla çok daha dengeli hale geliyo. Başka iemlerde kullandım ama 1500tl ye daha iyi ses çözünürlüğü daha iyi sahne genişliği sunan bi model yok. Ha attığın modellerde mic te var simgotta yok lakin mic i kaliteli bi iem görmedim. Olsa da olur olmasa da olur. Telefonsa kullancaksa da 300-500 liralık dip ses yapmayan bi dönüştürücü işini rahatlıkla görür

Top Bottom