Neler Yeni

IEMI kodu sorunu (yurt dışından telefon getirtmek )

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/201820507_-c25y-64gb-metal-gray-realme.html almanyadan bi akrabam gelicek telefon için IEMI kodu lazımmış ve bu 2700 TL bunu başka bi şekilde telefoncudan halledebilirmiyim getirtsem
Çift sim ise 4 ay- 4 ay kullanabilirsin . her yılda yenileniyor bu kullanma yıl sonuna kadar kullandıktan sonra , yenilenecek kullanma hakkın yani telefon şimdi gelse seneye ağustos eylüle kadar sorunsuz kullanırsın sonra da 100-150 civarına imei attırabilirrsin sana kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
telefoncu halledermi vergisiz şekilde geçirilir gümrükden 2. telim diye
Hallediyor olması lazım bende kačak getirdim o şekilde yaptik dendi bana İEMİ İŞİ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çift sim ise 4 ay- 4 ay kullanabilirsin . her yılda yenileniyor bu kullanma yıl sonuna kadar kullandıktan sonra , yenilenecek kullanma hakkın yani telefon şimdi gelse seneye ağustos eylüle kadar sorunsuz kullanırsın sonra da 100-150 civarına imei attırabilirrsin sana kalmış
Benim tel 2 sim özelliği var fakat 1 ten sim açılabilmiş ve kapanmayacakmış İEMİ

Hallediyor olması lazım bende kačak getirdim o şekilde yaptik dendi bana İEMİ İŞİ

Benim tel 2 sim özelliği var fakat 1 ten sim açılabilmiş ve kapanmayacakmış İEMİ
Öyle denildi yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almanyadan getire getire realme mi getiriyo cidden
daha iyi telefon de bu bütçede

Öyle denildi yani
herangibi sıkıntı yok değilmi düzgün kullanıyosun akraba getircek ya sıkıntı olmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
daha iyi telefon de bu bütçede

herangibi sıkıntı yok değilmi düzgün kullanıyosun akraba getircek ya sıkıntı olmasın
Ben yabancıdan aldım kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok İEMİde telefoncuda atılmış aldığım kişi öyle dedi en fazla 400tlymiş oda

Top Bottom