150x75.120x60 mı kullanıyorsun 150x75 mi
O çekmeceli olan mı daha iyi yoksa düz masa olan mı?150x75.
Kardeşim cs go oynuyorsan alma bi refleks yapıp mouse cevirim dedim masa zaten sallanıyordu az kalsın masa monitör allahına kavuşuyor du soktum monitör pcyi 2 saatttir sabitleme yolunu deniyorum@GerdekBasanFlorasanHasan kardeşimiz bu masanın sallanmasından muzdaripti ona sorabilirsin alıp almayacağını
Ucuz yollu ve L şeklinde bir yerin varsa bu güzel
Hepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz Fiyatı
Hepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bu da sallanıyor şikayeti alıyor, bu bütçedeki çoğu masa da öyle malesefUcuz yollu ve L şeklinde bir yerin varsa bu güzel
Hepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz Fiyatı
Hepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Geçmiş olsun :d umarım bir yolunu bulursunKardeşim cs go oynuyorsan alma bi refleks yapıp mouse cevirim dedim masa zaten sallanıyordu az kalsın masa monitör allahına kavuşuyor du soktum monitör pcyi 2 saatttir sabitleme yolunu deniyorum
Bende aldım. 8 gün önce ceva lojistik adlı kargoya verildi. Hala gelmedi150x75.