Hocam mobil verinin aysonu gelecek faturasıyla kendinize fiber döşersiniz bence 2. interneti alın onun yerineBen hem yayın açıp hemde oyun oynamak istiyorum kendi ethernet bağladım internetim ile yayın yapmak istiyorum kendi mobil verim ile oyun oynamak istiyorum nasıl yapabilrim bilgisi olan var mı?
OBS Studio kullnaıyorum
2 Tane wifi adaptörü lazım diye biliyorum tabi o işler karışık, yerinizde olsam denemezdim.Ben hem yayın açıp hemde oyun oynamak istiyorum kendi ethernet bağladım internetim ile yayın yapmak istiyorum kendi mobil verim ile oyun oynamak istiyorum nasıl yapabilrim bilgisi olan var mı?
OBS Studio kullnaıyorum
Hocam mobil verinin aysonu gelecek faturasıyla kendinize fiber döşersiniz bence 2. interneti alın onun yerinh
mobil veriyi usb ile bağladım pcye modem ise ethernet ile bağlı yani iki intenret var pcde2 Tane wifi adaptörü lazım diye biliyorum tabi o işler karışık, yerinizde olsam denemezdim.
mobil veri 10gb kadar falan var zaten mobile pubg oynayacağım için çok yemez diye düşünüyorumHocam mobil verinin aysonu gelecek faturasıyla kendinize fiber döşersiniz bence 2. interneti alın onun yerine
ben internetimin birini oyun için birini yayın için ama nasıl ayıracağım onu bulamadımÇift PC ile yayın yapıp oyun oynamak gibi.