Neler Yeni

İki kasa arasındaki fark nedir?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Hocam peki ürünün başlığında PSU lu olan modelde RGB yazıp diğerinde argb yazmasına ne diyorsunuz beni kuşkulandıran o oldu
Kutudan rgb splitter kablo çıkacak onu anakartınıza bağlayın sonra da kasayı ona böylece rgbyi yazılımdan kontrol edebilirsiniz.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Hocam peki ürünün başlığında PSU lu olan modelde RGB yazıp diğerinde argb yazmasına ne diyorsunuz beni kuşkulandıran o oldu
Vatanın kullandığı mor resmin geldiği yer

1591189383952.png

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Hocam ürünün başlıklarında birinin RGB diğernin argb yazmış bende onu anlayamadım aslında
Vatanın koyduğu başlık kafanızı karıştırmasın cmnin sitesinde rgb control detayları yazıyor ve daha bir çok detay da orada bu seviyede bir kasanın rgbnin renkleri değiştirilemez olsaydı olay olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İlhan tenikeci
Vatanın koyduğu başlık kafanızı karıştırmasın cmnin sitesinde RGB control detayları yazıyor ve daha bir çok detay da orada bu seviyede bir kasanın rgbnin renkleri değiştirilemez olsaydı olay olurdu.
Teşekkürler hocam☺ o zaman PSU suz 1200₺ olan kasa için 1500₺ PSU lu fiyat gayet iyi sanırım

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Arkadaşlar RGB 750w PSU’lu modeli var birde PSU’lu bulamadığım argb model var farkı nedir ?

bu arada bu kasa yerine airhawk öneririm daha iyi bir kasa ve F/P her konuda iyi denebilir ama daha kaliteli ve büyük olan battlecrusier de olabilir bu kasa ile aynı fiyat sayılır.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Psu farkı.

Top Bottom