Seni hatırladım bir ay önce sen tavsiye etmiştin bana bu laptopu tavsiyen üzerine harekete geçip rx5600 versiyonunu alıcam 17,6 inç şeklinde olacak fiyatının düşmesini bekliyorum düştüğü an kapıcam@Radeon RX 5500M burada kendisi zaten
NEDEN MEMNUN DEĞİLSİNİZ ACER NİTRO 5 8500 TL LİK MODELİ ALMAYI DÜŞÜYPDUMHocam bunu almayın bence ben kullandım hiç memnun değilim ama siz bilirsiziniz
Çok ısınma sorunu yaşadımNEDEN MEMNUN DEĞİLSİNİZ ACER NİTRO 5 8500 TL LİK MODELİ ALMAYI DÜŞÜYPDUM
Ben bu modeli kullanmadım ama nitro 5an515-43 gtx 1650 Li versiyonunu kullandımNEDEN MEMNUN DEĞİLSİNİZ ACER NİTRO 5 8500 TL LİK MODELİ ALMAYI DÜŞÜYPDUM
ryzenli miydi i7 sistem miydi ? yok hocam laptop gerekiyor tek oyun için almıyorum zatenÇok ısınma sorunu yaşadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bu modeli kullanmadım ama nitro 5an515-43 gtx 1650 Li versiyonunu kullandım
işlemci sıcaklığı 100 dereceyi buluyordu garantiye gitti geldi hala aynı bende dayanamadım masaüstü toplamaya karar verdim bence sende öyle ya
nasıl hemen hemen aynısı oluyor ???iki bilgisayarda hemen hemen yanı ucuz olanı al
ryzendi r5 3550hryzenli miydi i7 sistem miydi ? yok hocam laptop gerekiyor tek oyun için almıyorum zaten
hocam r7 4800h rx5600m 17.3 olanı aldımnasıl hemen hemen aynısı oluyor ???
5500 4gb 5600 6gb oyunlarda daha performanslı 5600 render ı söylemiyorum bile ufacık araştırsaydın yanlış bilgi vermezdin tek bu konuda değil birçok konuda yanlış bilgi verdiğini gördüm BİLGİN OLMADAN CEVAP YAZMA !!!
Hayırlı olsun Allah utandırmasın artık imzaniza yazarsiniz .dhocam r7 4800h rx5600m 17.3 olanı aldım