Neler Yeni

Yardım İki monitör arasında hangisi seçilmeli

Krmm

80+ Bronze
27 inç olan 1080p'ymiş alınmaz o sakın bulaşma. Denemek için amazondan 27 inç 1080p monitör almıştım aylar önce. Aman yarabbi yok böyle bir görüntü. Resmen japon p*rnosu gibiydi. Her taraf piksel piksel.

requizm1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet firildak
Ana mpnitör olarak kullanmayı düşünüyorum yan monitörüm 27 inç o yüzden 27 inç alsam uyumlu olur diye düşündüm ama biraz daha küçük olması oyunlarda odaklanmaya daha iyi oluyor ancak teknoloji ve kalite açıdan bilgim yok o yüzden yardımcı olursanız sevinirim aoc ve va panel olmasa yeter. 7k Max bütçem
https://www.cimri.com/monitor/en-uc...-sync-ips-gaming-monitor-fiyatlari,2248671520 bunu alabilirsiniz gayet kaliteli zaten markası asus tuf gaming tavsiye ederim

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Kutlu
27 inç olan 1080p'ymiş alınmaz o sakın bulaşma. Denemek için amazondan 27 inç 1080p monitör almıştım aylar önce. Aman yarabbi yok böyle bir görüntü. Resmen japon p*rnosu gibiydi. Her taraf piksel piksel.
O kadar değil bence hocsm ben 3 yıldır öyle kullanıyorum

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Krmm

Piizmitli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Nuh Şahin
Ana mpnitör olarak kullanmayı düşünüyorum yan monitörüm 27 inç o yüzden 27 inç alsam uyumlu olur diye düşündüm ama biraz daha küçük olması oyunlarda odaklanmaya daha iyi oluyor ancak teknoloji ve kalite açıdan bilgim yok o yüzden yardımcı olursanız sevinirim aoc ve va panel olmasa yeter. 7k Max bütçem
Msı mag kullanıyorum çok kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,493
Üyeler
172,243
Son üye
erdissss
Top Bottom