Neler Yeni

İki sistem arasında kaldım bilen arkadaşlar bakabilir mi?

Fink

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Kayakoğlu
Bütçe
5.500
sistemler arasındaki fark ekran kartının markası yardımcı olabilir misiniz hangisini tercih etmeliyim

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Berat
şimdi arkadaşlar gelir Elwind silver al derler belkide alacaksan gaming x bronze al diyip kasayı değiştirmeni söylerler neden gamepower markasına ön yargıyla yaklaşıyorlarsa artık...

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Ben Asus tuf olanı tercih ederim parçaları biraz daha kaliteli

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
sistemler arasındaki fark ekran kartının markası yardımcı olabilir misiniz hangisini tercih etmeliyim
ekran kartı olarak incehesaptaki daha iyi soğutması var. anakart olarak da gigabyte marka daha iyi. gaming gendeki sistemde ise işlemci daha iyi onun haricinde iki sistemdeki ssd ler de kötü. birde söylemeyi unuttum incehesaptakindeki ram daha iyi.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
ekran kartı olarak incehesaptaki daha iyi soğutması var. anakart olarak da gigabyte marka daha iyi. gaming gendeki sistemde ise işlemci daha iyi onun haricinde iki sistemdeki ssd ler de kötü. birde söylemeyi unuttum incehesaptakindeki ram daha iyi.
Apacer panther ram xpg den iyi olduğu sanmıyorum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Anakart ve işlemci zaten aynı ramler hakkında kötü bir şey görmedim. İkisininde ssd'si kötü. Ekran kartları zaten aynı.
Gaming x bronzenin kasa ve psu değiştirin elwind silver kasası da pek güven vermedi 10 yaşında tüm sistemi ışıktan ibaret sanan çocukların seçtiği kasa gibi duruyor hakkında pek bir bilgim yok. Açıkcası elwind silver daha mantıklı geldi.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Anakart ve işlemci zaten aynı ramler hakkında kötü bir şey görmedim. İkisininde ssd'si kötü. Ekran kartları zaten aynı.
Gaming x bronzenin kasa ve psu değiştirin elwind silver kasası da pek güven vermedi 10 yaşında tüm sistemi ışıktan ibaret sanan çocukların seçtiği kasa gibi duruyor hakkında pek bir bilgim yok. Açıkcası elwind silver daha mantıklı geldi.
işlemciler farklı biri af diğeri normal

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
işlemciler aynı hocam

Fink

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Kayakoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kankam sonuç olarak sence hangisi daha mantıklı 5.6k ya kadar falan yükseltebilirim ince hesapta o şekilde de bi bakar mısın

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254