Neler Yeni

Çözüldü✓ İki ucu HDMI kablo kullanılır mı?

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar, Samsung CF396 60-72 hertz 4 ms Curved monitörü almaya karar verdim.
Oyun ve günlük işlerimde kullanıcam sizce kullanılır mı? İkincisi bu monitörde HDMI girişi var, alacağım anakartta da var fakat Samsung VGA-HDMI kablo gönderiyor. Direkt iki ucu HDMI kablo alıp bağlasam açılır mı? Aynı zamanda VGA-HDMI’a göre performans farkı olur mu?
Teşekkürler.

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Arkadaşlar, Samsung CF396 60-72 hertz 4 ms Curved monitörü almaya karar verdim.
Oyun ve günlük işlerimde kullanıcam sizce kullanılır mı? İkincisi bu monitörde HDMI girişi var, alacağım anakartta da var fakar samsung VGA-HDMI kablo gönderiyor. Direkt iki ucu HDMI kablo alıp bağlasam açılır mı? Aynı zamanda VGA-HDMI’a göre performans farkı olur mu?
Teşekkürler.
Harici ekran kartın varsa kabloyu oraya takcaksın hdmi kablosu alıp takabilirsin

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar da Gtx 1650s var. Bu karta bağlayabilir miyim ?

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bu işlemi nasıl yapacağım? O kabloyu anakarta hdmi şeklinde bağlasam olmaz mı?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Peki bu işlemi nasıl yapacağım? O kabloyu anakarta hdmi şeklinde bağlasam olmaz mı?
işlemcinde dahili gpu yoksa görüntü alamazsın anakarttan ekran kartına takmak zorundasın

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Teşekkür ederim ama o kabloyu ekran kartına nasıl ulaştıracağım? Kapak açık mı kalıcak? Yani o kablo hangi delikten geçip ekran kartına ulaşıcak onu anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci Ryzen 5 2600. Senxe IGPU var mı?
IGPU diye bahsettiğin şey nedir?

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Teşekkür ederim ama o kabloyu ekran kartına nasıl ulaştıracağım? Kapak açık mı kalıcak? Yani o kablo hangi delikten geçip ekran kartına ulaşıcak onu anlamadım.
kasanın arkasında zaten ekran kartının çıkıını görüsün kasanın arkasının fotoğrafını atarmısın

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kasa henüz elimde değil. Yarın veya salı günü elimde olucak. Ama demek istediğin şeyi anladım. Son olarak bir sorum olucak. Normal Vga-HDMI kablo ile bağladığımızda VGA uç monitöre mi kasaya mı takılır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,802
Üyeler
163,729
Son üye
0303
Top Bottom