git istediğin yere bak knk ne olursa olsun rx 570 daha iyi neyin boşunu yapıyorsun ?Bu siteyi kullanan sadece bilgisayar esnafcıları kaldı.
1100 veya 1000 tl ye alırsan mükemmel bir fiyat olur senin için geri satarkende 1500 e satarsınSoru başlıkta, aktif kullandığım sistemde kullanacağım. Fiyat iyi midir? Ona göre elimdeki RX 570'i satmayı düşünüyorum, talipleri var.
Piyasa ortalamada 1600 civarında diye gördüm.(1050Tİ)
Günümüzdeki fiyatına göre performansı orantılı diye düşünüyorum, alınabilir duruyor. Satarken de ufaktan kar edebileceğimi düşünüyorum.
Düşüncelerinizi belirtirseniz iyi olur, İyi forumlar
Maalesef öyle bir dünya yok hocam, 1600'den ilana koymuş taze ilan olduğu için atladım hemen 1400 diyordu yalvar yakar 1350'ye indirdim.1100 veya 1000 TL ye alırsan mükemmel bir fiyat olur senin için geri satarkende 1500 e satarsın
anladım hocam alabilirsen al çünkü 1050ti rx 570 den kat kat iyi bir kartMaalesef öyle bir dünya yok hocam, 1600'den ilana koymuş taze ilan olduğu için atladım hemen 1400 diyordu yalvar yakar 1350'ye indirdim.
1K'ya bu ayarda 1050Tİ bulmanın imkanı yok, bu fiyat bile çok çok ucuz bana göre şu piyasada.
Fikir almak amacıyla açtım konuyu.
hangi siteler var başkaSitede ki nadir de olsa bazı karşılaştırmalar doğru. Lakin başka örnek vermek varken bu siteyi önermesi doğru değil.
Bilmeyen birisi siteyi doğru kabul edip başka araştırma ve karşılaştırmalar içinde kullanabilir.