Neler Yeni

İkinci El Aldığım Laptopta Yaşadığım Sorun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Yüksel
Arkadaşlar bundan 1 yıl önce asus x550v i7 7700hq gtx 950m özellikli ikinci el laptop aldım laptopta fiziksel olarak hiçbir sıkıntı yoktu laptop sene 1 idare etti ve bir sabah uykudan kalktığımda laptop açılmıyordu.İyi bir bilgisayarcıya götürdüğümdede bu anakart çok fazla işlem görmüş anakart zaman geçe geçe kendi kendine çürümüş.Laptopu 4kya almıştım.Laptopun parasınıda bir sürü emeklerle biriktirmiştim.Normalde laptop kullanan birisi değilim ablama almıştık.4K para boşuna gitti.Biliyorsunuz anakart demek laptop demek anakartın yok olması demek laptop diye bir şey olmaması demek.Yani alıcaksanız bile laptopu alıp tanıdığınız iyi bir bilgisayarcıya içini gösterin laptop işlem görmüşse daha önceden açılımşsa laptopu almayın.4k para boşuna gitti tuz buz oldu.Anakart fiyatlarıda 2500 mecbur alıcağım çünkü laptop fiyatlarına herkes aşikar.Orta segment bir bilgisayar min 5k.Durumunuz varsa 2-3 daha az vericeğim diye ikinci el almayın.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sorun sizde,sadece dışına bakıp alırsanız tabi böyle olur.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,460
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar bundan 1 yıl önce asus x550v i7 7700hq gtx 950m özellikli ikinci el laptop aldım laptopta fiziksel olarak hiçbir sıkıntı yoktu laptop sene 1 idare etti ve bir sabah uykudan kalktığımda laptop açılmıyordu.İyi bir bilgisayarcıya götürdüğümdede bu anakart çok fazla işlem görmüş anakart zaman geçe geçe kendi kendine çürümüş.Laptopu 4kya almıştım.Laptopun parasınıda bir sürü emeklerle biriktirmiştim.Normalde laptop kullanan birisi değilim ablama almıştık.4K para boşuna gitti.Biliyorsunuz anakart demek laptop demek anakartın yok olması demek laptop diye bir şey olmaması demek.Yani alıcaksanız bile laptopu alıp tanıdığınız iyi bir bilgisayarcıya içini gösterin laptop işlem görmüşse daha önceden açılımşsa laptopu almayın.4k para boşuna gitti tuz buz oldu.Anakart fiyatlarıda 2500 mecbur alıcağım çünkü laptop fiyatlarına herkes aşikar.Orta segment bir bilgisayar min 5k.Durumunuz varsa 2-3 daha az vericeğim diye ikinci el almayın.
Keşke bu kadar eski bir laptop almasaydin.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Evet abi.
Haklısın abi.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,956
İsim
Mert Can Ergün
4k verirmez

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sırf sizde sorun çıktı diye herkeste sorun çıkacak diye bir kaide yok. Ayrıca hata sizde. Tamir görüp görmediğine bakmanız gerekirdi.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,956
İsim
Mert Can Ergün

Maeve Wiley

80+ Bronze
Bir ürün alıp sorun yaşadığınızda foruma gelip şunu almayın,bunu yapmayın demekten ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. İkinci elde 1 kişi sorun yaşar 1000 kişi yaşamaz şans işi. Sizin yorumunuzla herkes ikinci elden vazgeçicek sanki. Böyle boş bir konu açtığınız için raporladım.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bence bir genelleme doğru değil. Tüm testlerin yapılması , dışından ziyade iç parçaların durumunun kontrolünün yapılması, fatura ve garanti belgesinin kontrol edilmesi dahilinde kolay kolay sorun çıkmayacaktır. Dediğin olay tüm 2. El ürünlerde olabilir. Genellemek yanlış olur.
@Banxtre ikinci elle uğraşıyordu belki katkı yapar o da.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Aga Ben İkinci El Monster Laptop Aldım daha yeni hemde baya ucuza 2750 TL gibi bir fiyata.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bence bir genelleme doğru değil. Tüm testlerin yapılması , dışından ziyade iç parçaların durumunun kontrolünün yapılması, fatura ve garanti belgesinin kontrol edilmesi dahilinde kolay kolay sorun çıkmayacaktır. Dediğin olay tüm 2. El ürünlerde olabilir. Genellemek yanlış olur.
@Banxtre ikinci elle uğraşıyordu belki katkı yapar o da.
Ulan tek hayalim şöyle konularda bunun bilgisi vardı diye etiketlenmek :peeposad:

Top Bottom