Neler Yeni

İkinci el amd islemci

_toprak1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Toprak Usta
Instagram
__toprak1
İkinci el amd islemci alirken nelere dikkat etmek gerekiyor

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Uğur
am4 alıyor isen pinleri dikkatli kontrol et am5 de pinler anakarta taşındı zaten

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Deniz Bey
alacağın yer de önemli pinler eksiksiz ve yamuk olmamasına ve çalışırken videosu varsa bunlara bakman kafi fiziksel bir sıkıntısı yoksa işlemci kolay kolay bozulmaz ben gibi şanssız olman lazım durduk yere işlemcinin bozulması içn :)

_toprak1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Toprak Usta
Instagram
__toprak1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pinlerine ve çalışıp çalışmadığına
Hocam favorilerimdeki islemcilerin pinleri saglam duriyo ve bazilari ekstra olarak pc de calisirken fotograf atmis cpu z den falan guvenebilir miyim o saticiya sence daha once hic ikinci el pc parcasi almadim o yuzden cok tecrubem yok

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
mecit burak kılıç
Hocam favorilerimdeki islemcilerin pinleri saglam duriyo ve bazilari ekstra olarak pc de calisirken fotograf atmis cpu z den falan guvenebilir miyim o saticiya sence daha once hic ikinci el pc parcasi almadim o yuzden cok tecrubem yok
Hocam sahibindenden alıyorsanız param güvende seçeneği ile 100 200 daha ödeyip almanız çok daha iyi olur zira size test etmeniz ve iade edebilme imkanı veriyor

_toprak1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Toprak Usta
Instagram
__toprak1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sahibindenden alıyorsanız param güvende seçeneği ile 100 200 daha ödeyip almanız çok daha iyi olur zira size test etmeniz ve iade edebilme imkanı veriyor
Ya sorun su test edebilicegim hicbisey yok ogremci oldugum icin parami biriktire biriktire alicam parcalari once islemciyle baslicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakarti sifir almayj dusunuyorum sence mantikli mi

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Letgodan bakmanız daha iyi olur. Ryzen 5600G letgodan almıştık. 2.el 1 yılını doldurmamıştı Garantiliydi. Alıp sonradan kurduk sistemi.
Satan şahıs a bağlı.

Starlex

80+ Silver
İkinci el amd islemci alirken nelere dikkat etmek gerekiyor
Arkadaşın dediği gibi pinlerine eğik varmı, kırık varmı görüntüde çizgiler üretiyormu veya varmı buna dikkat edilmesi lazım

Top Bottom