ne kadar kullanıldığına bağlıİkinci elde 5000/5500 arasına asus dual 6600 ler var +350tl param güvende hizmeti
Sıfırda 5900e saphire pulse var
Ne almalıyım
Jelatini üzerinde olan var 3 aylık olan varne kadar kullanıldığına bağlı
Kart fiyatları artışda bu aralar yoksa dualde 6k ya düşmüştüBence bekle sapphire genelde 5.5 kya düşüyor.
Bulunduğum yerde hava sıcaklığı 40 derece ve üstüne çıkabiliyor saphire çok ısınır diye düşünüyorum çok küçük bir kartBen paramgüvende hizmetine hiç güvenmiyorum dostum. Elden gidip alacaksan 2 3 aylık kart varsa Asus dual al yoksa sapphire al
kardeşim ben kullanıyorum bf5 forza cyburpank gibi oyunları oynuyorum adana da yaşıyorum en max 77 derece oluyor ekran kartıBulunduğum yerde hava sıcaklığı 40 derece ve üstüne çıkabiliyor saphire çok ısınır diye düşünüyorum çok küçük bir kart
Güvenebiliyorsan paramgüvende ile alış-veriş yap dostum. Ben tercih etmiyorum. Hayırlı olsun şimdiden.Bulunduğum yerde hava sıcaklığı 40 derece ve üstüne çıkabiliyor saphire çok ısınır diye düşünüyorum çok küçük bir kart
Fan ayarınız otomatikte mi ?kardeşim ben kullanıyorum bf5 forza cyburpank gibi oyunları oynuyorum adana da yaşıyorum en max 77 derece oluyor ekran kartı
evet kankaFan ayarınız otomatikte mi ?
Aceleniz yoksa biraz bekleyin derim. Msi Mech veya Asus Dual modelleri tekrar 6k civarlarına düşer bence. Düşmese bile sapphire in fiyatı 6k yı geçmez muhtemelen. Yine sapphire alabilirsiniz.İkinci elde 5000/5500 arasına asus dual 6600 ler var +350tl param güvende hizmeti
Sıfırda 5900e saphire pulse var
Ne almalıyım