Kulaklık artık pandemi ürünüm olarak nitelendiriyoruz yani hijyen ürünleri. Farklı birisinin kullandığı kulaklığı kullanmak uygun görmüyorum. Büyük firmalar bu muhabbete kutusu açılan kulaklık azcık bozuk bile olsa iade almıyorlar.2 yıl önce alınmış 10 kez kullanılmış tertemiz cihaz 1600e alınır mı ? kutu fatuyra kutu içeriği tam
Bu fiyatada blackshark v2 usb işinizi görecektir.2 yıl önce alınmış 10 kez kullanılmış tertemiz cihaz 1600e alınır mı ? kutu fatuyra kutu içeriği tam
tamam kanka sağol görüşün içinKulaklık artık pandemi ürünüm olarak nitelendiriyoruz yani hijyen ürünleri. Farklı birisinin kullandığı kulaklığı kullanmak uygun görmüyorum. Büyük firmalar bu muhabbete kutusu açılan kulaklık azcık bozuk bile olsa iade almıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyatada blackshark v2 usb işinizi görecektir.
wow reis dizdin önümüze yine outlet muhabbeti nasıl oluyorHyperX Cloud Alpha S Siyah 7.1 Oyuncu Kulaklığı OUTLET
OUTLET ÜRÜNDÜR Ayarlanabilir Bas Özellikli 7.1 Surround Kablolu Oyuncu Kulaklığıwww.qp.com.tr
Cloud core wireless alabilirsin.2 yıl önce alınmış 10 kez kullanılmış tertemiz cihaz 1600e alınır mı ? kutu fatuyra kutu içeriği tam
QP çok iyi. Al geç derim. Sıfır direk. Kutu hasarlı ürünler.wow reis dizdin önümüze yine outlet muhabbeti nasıl oluyor
sadece valo oynıyorum zaten lol mğzik için genelde hoparlörümü tercih ediyorum referans kulaklığım var ayrıcaCloud 2'de kullanmış biri olarak. Cloud core wireless oyunlarda son derece iyi bence. Müzik dinlemede ise ortalama bir performansı var. Zaten son seste oyun oynayıp, Şarkı dinleyemiyorsun. Baya yüksek oluyor son seste.
tamamdır abim ben bunu alayım madem wriles v2 pro konuştuk seninlede çok gidecek öylede para malum 3 kQP çok iyi. Al geç derim. Sıfır direk. Kutu hasarlı ürünler.
Ayrıca deri olan her kulaklık 1 yıldan sonra yıpranmaya başlar.O kulaklık 2 sene kaldıysa başına her sey gelmiş olabilir. Sıfır ürün her zaman ilk tercih olmalı bütçe ona göre ayarlanmalı.
Cloud 2 kafana nasıl küçük geldi ya kocaman xd c2 den bir tık küçük.performansı nasıldır c2 yle büyüklüğü aynımı c2 kullandım kafama küçük geldi iade ettim