Neler Yeni

Yardım ikinci el ekran kartı alırken dikkat edilmesi gerekenler?

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
abdullah abinin 4060 ti videosunu izlerken videonun sonunda 2.el 3090 öneriyordu. ben de 2.el ekran kartı fiyatlarına baktım ve rx 6800'ün cidden güzel fiyatlara satıldığını gördüm. zaten bir bilgisayar alacaktım diğer parçaları sıfır alıp kasa almayıp ekran kartına para ayırmayı düşündüm (uzay sistem) . bana 2.el ekran kartı alırken dikkat edilmesi gereken hususları bildirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler. :)

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Fatura tarihi 2022 Eylül'den sonra ise korkmana gerek yok. Daha eskiyse Furmark testi iste, 70 dereceyi geçmemesi gerekli. Ayrıca pcb fotoğrafını iste, amatörce yapılmış lehim veya pcbde terleme varsa uzak dur.

ChristianSerratos

80+ Silver
Fatura tarihi 2022 Eylül'den sonra ise korkmana gerek yok. Daha eskiyse Furmark testi iste, 70 dereceyi geçmemesi gerekli. Ayrıca pcb fotoğrafını iste, amatörce yapılmış lehim veya pcbde terleme varsa uzak dur.
16 şubat 2022 fatura tarıhı iyi midir

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
75 dereceye kadar sıkıntı yok , dediği gibi arkadaşın dediklerine dikkat et

Top Bottom