Öyle basit bir iş değil. Tasarımı var GeT var kod var.Ne zaman geleceğini yine söylememiş. Alt üstü bir ikinci el bölümü. Yapıverin artık.
Harpoon RGB Pro sarayım sana kutusuz 130TLİşime yarar bir şey satman yeterli.
İkinci el forumu açılınca sar bana onu.Harpoon RGB Pro sarayım sana kutusuz 130TL
Özelden ver bilgileri pazartesi kargoyla sararım açılmasına gerek yok .İkinci el forumu açılınca sar bana onu.
Şuan ihtiyacım yok ekran kartım gelsin bi.Özelden ver bilgileri pazartesi kargoyla sararım açılmasına gerek yok .
Daha iyi referanslara eklerizŞuan ihtiyacım yok ekran kartım gelsin bi.
Hocam bu site üzerinde bir eklenti şeklinde mi olacak 2.el bölümü yoksa farklı bir site olarak falan mı?Dostlar selamlar. Herkesin merakla beklediği ikinci el forumumuz için gerekli eklentiyi test sitesinden çıkartıp forumumuza taşıma işlemine başladık. Bazıları zaten bunu hemen fark etmişti, fakat profilinizdeki bölümleri görüp bunlar ne dememeniz için ufak bir duyuru yapmak istedim. Düzenlemelere tam gaz devam ediyoruz, kısa bir süre içerisinde sizlerin kullanımına sunulacaktır. Arada bu konuya çeşitli güncellemeler atacağım, takipte kalın
Alıntıyı görüntüle
İlgili kategorideki ilanların listelendiği alan.
Alıntıyı görüntüle
Örneğin bir anakart ya da işlemci ilanı açacaksanız soket seçimi yapabileceksiniz. Farklı kategorilerde farklı filtreler olacak.
Aynen öyle, hawli olursun.Daha iyi referanslara ekleriz
En iyi cevap gibi 1 yapar salarım onuAynen öyle, hawli olursun.