İkinci el GTX 1660 Super alınır mı

Efe0101

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhaba arkadaşlar bir sistem topluyorum normalde 6700 XT alacaktim fakat parayla alakalı sorunlar oldu 2 ay sonra elime para geçicek ve ekran kartını alırsam satıp yüksek bir modele geçicem işlemcim Ryzen 5 5600 anakart A520M K V2 16 GB ram 650 W PSU var sadece ETS 2 Ride 5 oynuyorum o da günde maks 2 saat yani şimdilik bu ekran kartını alsam Sizce nasıl olur yarın kendi ilimdeki bir bilgisayarcidan alacağım 3900 TL'ye pazarlıkla 3500 TL civarına gelecek önerileriniz nelerdir furmark testi yapacağım kartın içi açılmamış büyük ihtimalle başka önerileriniz var mıdır teşekkürler

Biraz kovalayıp 4000e 2060 almak daha iyi olur onun dışında alınabilir iş görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Heaven benchmark gibi belleklere de yük bindiren testler yapılmalı

Biraz kovalayıp 4000e 2060 almak daha iyi olur onun dışında alınabilir iş görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Heaven benchmark gibi belleklere de yük bindiren testler yapılmalı
Hocam orada 2-3 tane bilgisayarcı var 2060a da bakarım ama o fiyatlara zor 1660 süper alacağım gibi teşekkürler yardım için testlerini yaparım zaten, Ride 5te yüksek ayarlarda 60 FPS verir değil mi sistem

Merhaba arkadaşlar bir sistem topluyorum normalde 6700 XT alacaktim fakat parayla alakalı sorunlar oldu 2 ay sonra elime para geçicek ve ekran kartını alırsam satıp yüksek bir modele geçicem işlemcim Ryzen 5 5600 anakart A520M K V2 16 GB ram 650 W PSU var sadece ETS 2 Ride 5 oynuyorum o da günde maks 2 saat yani şimdilik bu ekran kartını alsam Sizce nasıl olur yarın kendi ilimdeki bir bilgisayarcidan alacağım 3900 TL'ye pazarlıkla 3500 TL civarına gelecek önerileriniz nelerdir furmark testi yapacağım kartın içi açılmamış büyük ihtimalle başka önerileriniz var mıdır teşekkürler
önerim rtx 2060 veya biraz daha para toplayarak daha güçlü bir kart almanız

alınır güzeldir fakat üstüne biraz daha koyup daha iyileri alınabilir tabii.

önerim rtx 2060 veya biraz daha para toplayarak daha güçlü bir kart almanız
Şimdilik 3500 TL'ye en performanslı kart olarak bu iyi bence oynayacağım oyunlar da çok yüksek değil zaten bi Ride 5 var kalan zamanda full ders çalışıyorum 2 ay kullanıp yükselteceğim karti

Geri