Neler Yeni

İkinci El Klavye Alınır mı?

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Arkadaşlar Merhaba ,
Gamebooster G5 Defender Klavye'yi 2. El olarak almayı düşünüyorum , 150 TL'lik bir Fiyat Biçilmiş Klavye'ye Tuşlarının hepsi çalışıyor soyulma falan yok klavyede Kutusu duruyor ama garantisi Yok 2 seneyi geçmiş yani klavye sizce alınır mı yoksa sıfır bir Klavye mi tercih etmeliyim

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
behzat
Arkadaşlar Merhaba ,
Gamebooster G5 Defender Klavye'yi 2. El olarak almayı düşünüyorum , 150 TL'lik bir Fiyat Biçilmiş Klavye'ye Tuşlarının hepsi çalışıyor soyulma falan yok klavyede Kutusu duruyor ama garantisi Yok 2 seneyi geçmiş yani klavye sizce alınır mı yoksa sıfır bir Klavye mi tercih etmeliyim
garantili almanı öneririm ben garantili 2. el hydra r6 almıstım 6 ay sonra bozuldu garantiye gönderdim tamir edilemeyeceği için sıfırını verdiler

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
behzat

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Hmm alınmaz diyorsunuz yani Testlerini falan yaptırdım adama bir sorun çıkmadı fakat sizin de dediğiniz gibi 2-3 senelik diyince soğudum sanki biraz
hocam bu attığım klavyeyi kullanıyorum incelemesi de var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şu ürünü alsan daha iyi olmazmı mobil uygulamadan alsan daha da uyguna geliyormus forumlardan incelemelerini bulabilirsin
Yani hocam bende alsam mı diye düşündün sıfırını 240 TL'ye denk geliyor oda benim bütçemi aşıyor Bulabilirsem daha ucuza garantili onu düşünürüm bulamazsam membran alacağım artık yapacak bir şey yok , 2. El bildiğiniz Güzel klavye var mı acaba İstanbul içinde

Hocam sağolun fakat bütçem max 200 TL civarlarında bu bütçe ile Mekanik için 2. Ele yönelmek gerekiyor yada membran almak gerekli

Ne yapmalıyım sizce

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Yani hocam bende alsam mı diye düşündün sıfırını 240 TL'ye denk geliyor oda benim bütçemi aşıyor Bulabilirsem daha ucuza garantili onu düşünürüm bulamazsam membran alacağım artık yapacak bir şey yok , 2. El bildiğiniz Güzel klavye var mı acaba İstanbul içinde

Hocam sağolun fakat bütçem max 200 TL civarlarında bu bütçe ile Mekanik için 2. Ele yönelmek gerekiyor yada membran almak gerekli

Ne yapmalıyım sizce
attığım klavye en mantıklısı olur hocam param güvende isteyebilirsiniz incelememide attım

Top Bottom