- Bütçe
- 2000
Arkadaşlar iki tane monitör almayı düşünüyorum ikinci el, tanesi max 2k olacak. Bu model nasıl sizce?
21.5 inç alınmaz, biraz daha bütçe yükselt yardımcı olurumArkadaşlar iki tane monitör almayı düşünüyorum ikinci el, tanesi max 2k olacak. Bu model nasıl sizce?
Bütçe yükseltemem hocam, 21.5 inç neden alınmaz?21.5 inç alınmaz, biraz daha bütçe yükselt yardımcı olurum
çok küçük benceBütçe yükseltemem hocam, 21.5 inç neden alınmaz?
Yok hocam 17 inç kullandım + 7 yıldır 15.6 inch laptop kullanıyorum, yani küçük gelmez diye düşünüyorum. Bütçeyi arttıramam ama 4k içinde 3k + 1k yapılabilir, ya da max 5k olur toplamda. Birini dik koyucam.çok küçük bence
Bu da güzelmiş hocam, listeye ekledim. İkinci el bakıyorum ben daha çok, bu fiyata düzgün sıfır biraz zor bulurum gibi geliyor.çok küçük bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıfır bunlar var, va 60hz 21.5
o zaman 144hz bir monitör yanında 60 hz bir monitör en mantıklısıYok hocam 17 inç kullandım + 7 yıldır 15.6 inch laptop kullanıyorum, yani küçük gelmez diye düşünüyorum. Bütçeyi arttıramam ama 4k içinde 3k + 1k yapılabilir, ya da max 5k olur toplamda. Birini dik koyucam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da güzelmiş hocam, listeye ekledim. İkinci el bakıyorum ben daha çok, bu fiyata düzgün sıfır biraz zor bulurum gibi geliyor.
Hocam Hz önemli değil benim için, oyun oynamıyorum. Telefonda da yüksek Hz özelliği var şarj çabuk bitmesin diye en düşüğe alıyorum.o zaman 144hz bir monitör yanında 60 hz bir monitör en mantıklısı
Katılıyorum millet yan ekran olarak o kadar kulanmıyor21.5 inç alınmaz, biraz daha bütçe yükselt yardımcı olurum
Hocam ne kadar arttırmam lazım? Zaten mükemmel bir sistem kuramam, bu paralarla en iyi nasıl bir şey yapılıyorsa o yani hedef. Ek olarak bence 21.5 fena değil, 15.6 inç laptop kullanıyorum zaten sürekli, yeterli geliyor bana şu an.Katılıyorum millet yan ekran olarak o kadar kulanmıyor