bıktım. haftalardır 2. el ekran kartı arıyorum, biri dolnadırıyodu numaramı attım engelledi, biri satıyodu arkadaşı istemiş kıramamış ona sattı, tam dün 500 tl'ye gtx 1050 bulmuştum, yani birisi ilanı gösterdi; o fiyata o kartı kaçırmak istemediğimi, cidden alıcağımı yalnızca 1-2 gün beklemesini istedim (ss i ekledim) tamamdır dedi. Bugün sabah aradım meşgulün öğleden sonra görüşelim dedi, şuan aradım kardeşim kartı sattım ya diyo ? Anlamıyorum insanlara hayal kırıklığı yaşatmak hoşlarına mı gidiyo... Hadi dolandırılma konusunu geçtim, bu 2 oluyo. İyi ki bi ekran kartı alalım da içerik üretelim dedik, hevesim kursağımda kaldı.
Bu konunun altında 400 500 tl bandında 2. el ekran kartları önerebilir misiniz, izmir'deyim, istanbula vs gidemem
edit: konuşmanın bir kısmını attığım adama uzun bir şekilde ekran kartı ihtiyacımın neden bu kadar önemli olduğunu anlattım, ona rağmen bu hareketi yaptı.
Bu konunun altında 400 500 tl bandında 2. el ekran kartları önerebilir misiniz, izmir'deyim, istanbula vs gidemem
edit: konuşmanın bir kısmını attığım adama uzun bir şekilde ekran kartı ihtiyacımın neden bu kadar önemli olduğunu anlattım, ona rağmen bu hareketi yaptı.