Neler Yeni

Çözüldü✓ İkinci El PSU Alınır Mı?

AMD SAVAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Rightclick Tv
İlgilendiği Kategoriler
Game music lore
70 liraya thermaltake 500w bir psu buldum yeni sistemden çıkmış almayı düşünüyorum sorun olursa sisteme zarar verir mi

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Şimdi anakarti falan yakar mı onu düşünüyorum bayağı ucuz geldi
Niye yaksın ki? çok korkuyorsan akım korumalı priz kullan bir sorun yaşamazsın zaten kaliteli bir marka. Hatta sen almazsan link at ben alayım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiye kadar asla 0 psu almadım ve almayacağım da 2. el varken sıfırına 2 3 katı para vermedim hiç o kadar rahat konuşuyorum hatta anakartını yakarsa ben sana yenisini alayım :D

AMD SAVAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Rightclick Tv
İlgilendiği Kategoriler
Game music lore
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye yaksın ki? çok korkuyorsan akım korumalı priz kullan bir sorun yaşamazsın zaten kaliteli bir marka. Hatta sen almazsan link at ben alayım :D

Şimdiye kadar asla 0 psu almadım ve almayacağım da 2. el varken sıfırına 2 3 katı para vermedim hiç o kadar rahat konuşuyorum hatta anakartını yakarsa ben sana yenisini alayım :D
Forumlarda hep kötü yorumlar var anakart 2.5k olmuş alabilecegim bir şey olmadigindan neyse 2 saat yol gidicez ama değer gibi 1000 lira vermekten iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Forumlarda hep kötü yorumlar var anakart 2.5k olmuş alabilecegim bir şey olmadigindan neyse 2 saat yol gidicez ama değer gibi 1000 lira vermekten iyidir
Kargo ile al?

2.5lık anakart yerine daha ucuz bir alternatifini al? 2.5 anakart mı olurmuş yav

NespaY

80+ Silver

Thermaltake in tüm psuları iyi değil.

70 liraya thermaltake 500w bir psu buldum yeni sistemden çıkmış almayı düşünüyorum sorun olursa sisteme zarar verir mi
Thermaltake tam olarak modeli ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Thermaltake in tüm psuları iyi değil.

Thermaltake tam olarak modeli ne?
Eski 500w psularının bile neredeyse hepsi iyi.

Güncel olarak ben de eski bir Thermaltake 500w psu kullanıyorum 100 TL'ye almıştım

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Akim korumali priz ile sistemi koruyamazsin, akim korumali priz sadece sebekedeki voltaj dususleriyle ilgilenir. AC tarafta isi var yani, sistemi korumak DC tarafin sorumlulugunda; PSU korumalarinda yani.

Fotografini atabilir misin bir de PSU'nun?

Tamam gerek kalmadi, buldum. Kaliteli bir sey degil, 70 TL cok ucuz. Karar senin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
+80 sertifikası yok ama fiyatına göre alabileceğin muadillerinden çok çok daha iyi bir psu.

Akim korumali priz ile sistemi koruyamazsin, akim korumali priz sadece sebekedeki voltaj dususleriyle ilgilenir. AC tarafta isi var yani, sistemi korumak DC tarafin sorumlulugunda; PSU korumalarinda yani.

Fotografini atabilir misin bir de PSU'nun?

Tamam gerek kalmadi, buldum. Kaliteli bir sey degil, 70 TL cok ucuz. Karar senin.
Olası elektrik kesintilerinde veya aşırı yüklemelerde gayette işe yarıyor ama

AMD SAVAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Rightclick Tv
İlgilendiği Kategoriler
Game music lore
+80 sertifikası yok ama fiyatına göre alabileceğin muadillerinden çok çok daha iyi bir psu.

Olası elektrik kesintilerinde veya aşırı yüklemelerde gayette işe yarıyor ama
Alamadım zaten bana bayağı uzaktı 200 km falan

Top Bottom