Neler Yeni

İkinci elden aldığım bisiklet denilen gibi çıkmadı.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Arkadaşlar merhaba geçen hafta 800 TL'ye salcano bisiklet aldım ve dün bisikletciyi götürdüm ve vitesleri çakma çıktı ama adam shimano olduğunu söylemişti adama sorduğumda ise kardeşim kullanıyordu o değiştirmiştir falan yazdı ben bu adama neyle tehtid edebilirim para iadesi yapması için dava falan açabiliyormuyum telefon numarası falanda var?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Tehdit etmene gerek yok knk. Düzgün bir dille anlat önce. Adam şunu da diyebilir aldığında baksaydın... İnsafına kalmış biraz karşı tarafın. Ama ben şahsen olsam. Şuanda bisikletle adamın evinin önünde olurdum. Al paramı ver diye.

Adamın, ürünü belirttiği şekil de çıkmadıysa haklı olan sensin. satarken kendisi de incelemeliydi, alırken sende incelemeliydin.
Ama olayı anlatıp çözebilirsin bence çözülmezse bir işlem uygularım felan dersin.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tehdit etmene gerek yok knk. Düzgün bir dille anlat önce. Adam şunu da diyebilir aldığında baksaydın... İnsafına kalmış biraz karşı tarafın. Ama ben şahsen olsam. Şuanda bisikletle adamın evinin önünde olurdum. Al paramı ver diye.
30 dk lık mesafe adam umursamıyor gibi dediklerime bende artık sıkıldım korkutmam gerek adamı dava falan açma gibi bir hakım varmı?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Orijinal vitesle değişim parasını iste önce, telefonunu engellemesi ihtimaline karşılık da çaktırmadan başka iletişim yolları bulmayı deneyebilirsin.
Geçmiş olsun.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
original vites de bisiklet parasıda kadar 600 tl ben uğraşamam iade almazsa dava falan açıcağım.
Orijinal vitesle değişim parasını iste önce, telefonunu engellemesi ihtimaline karşılık da çaktırmadan başka iletişim yolları bulmayı deneyebilirsin.
Geçmiş olsun.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Kankam durum adamın insafına kalmış ne desen de alırken kontrol ettirmen gerekirdi.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
30 dk lık mesafe adam umursamıyor gibi dediklerime bende artık sıkıldım korkutmam gerek adamı dava falan açma gibi bir hakım varmı?
Öncelikle senin yaşın kaç karşıdakinin yaşı kaç? Aile yapın nasıl falan bilmiyorum o yüzden gaz vermekte istemem. Böyle bir şey başıma gelse Babam direk arar der ki böyle böyle geri ver parayı adamda ters yaparsa ortalık karısık babam %95 cezaevine gider. O yüzden babama hiç söylemezdim ben. :D

TEŞKİLAT

80+ Silver
Öncelikle senin yaşın kaç karşıdakinin yaşı kaç? Aile yapın nasıl falan bilmiyorum o yüzden gaz vermekte istemem. Böyle bir şey başıma gelse Babam direk arar der ki böyle böyle geri ver parayı adamda ters yaparsa ortalık karısık babam %95 cezaevine gider. O yüzden babama hiç söylemezdim ben. :D
Baban Pablo Escobar yan çar herhalde kanka

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Baban Pablo Escobar yan çar herhalde kanka
Knk babam bu konuda biraz cahil diyebilirim. Konuşmayla anlasan tiplerden değil. Helede haklıysa. O yüzden ben kendim çözmeye bakardım. Parada çok büyük bir para değil. O yüzden çok uzatmazdım. Çünkü karşıdakinin insafında ve insiyatifinde. Candan önemli değil. Alıcının kontrol etmesi lazım. Karşıda ki adam belliki koparıcı kardesim kullanıyor vs. demiş zaten. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani adam derse ki ne bileyim kardeşim belki sen değiştridin??? Orası zaten son nokta. Kendimi yerine katıyorum. Karşıdakinin haksız olduğunu biliyorum ve beni haksız çıkarmaya çalıstığını biliyorum. Sonunu pek düşünmez açıkcası. :D Sende çok takma biraz üstele adam baktın çamura yatıyor. ORası sana kalmış Ya eyvallah çekecen yada yemiyecen.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Knk babam bu konuda biraz cahil diyebilirim. Konuşmayla anlasan tiplerden değil. Helede haklıysa. O yüzden ben kendim çözmeye bakardım. Parada çok büyük bir para değil. O yüzden çok uzatmazdım. Çünkü karşıdakinin insafında ve insiyatifinde. Candan önemli değil. Alıcının kontrol etmesi lazım. Karşıda ki adam belliki koparıcı kardesim kullanıyor vs. demiş zaten. :D

Yani adam derse ki ne bileyim kardeşim belki sen değiştridin??? Orası zaten son nokta. Kendimi yerine katıyorum. Karşıdakinin haksız olduğunu biliyorum ve beni haksız çıkarmaya çalıstığını biliyorum. Sonunu pek düşünmez açıkcası. :D Sende çok takma biraz üstele adam baktın çamura yatıyor. ORası sana kalmış Ya eyvallah çekecen yada yemiyecen.
Aynen dediğin gibi :D

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
hocam öncelikle yaş 16 ama bu durumu babama falan söyledim o da sen konuş adama sor falan dedi adamda ters bir şey söylerse adamı yakarım dedi antalya maliye bakanı falan babamın dostu ama onun bir yardımı olurmu bilemem ama adamın umursamaz bir tavrı var bu adam anca böyle korkutmayla falan adam olur adamın yaşı 30 falandı.

akşam buluştuk vites sistemimininde çakma olduğu zar zor anlaşıldı ben zaten bisiklet den falan anlamam ama bisikletci vites in içini falan açtı içinde shimano yerine sunward yazıyordu benim bir hatam olmadığını düşünüyorum.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Arkadaşlar merhaba geçen hafta 800 TL'ye salcano bisiklet aldım ve dün bisikletciyi götürdüm ve vitesleri çakma çıktı ama adam shimano olduğunu söylemişti adama sorduğumda ise kardeşim kullanıyordu o değiştirmiştir falan yazdı ben bu adama neyle tehtid edebilirim para iadesi yapması için dava falan açabiliyormuyum telefon numarası falanda var?
Bisikletçi para kazanmak için yalan söylemiş de olabilir. o.O2

Top Bottom