İkinci m2 ssd slotuna ssd takmak

Archelll

80+
Reaksiyon skoru
10
Msi b550 gaming plus anakartım var m2 ssd slotlarından soğutma bloğu olanda m2 ssd takılı. Bir tane daha 500gb ssd almak istiyorum ancak ikinci m2 ssd slotu ekran karti altinda ve sogutucu bloğu yok. A2000 alirsam isinma sorunu yasar miyim? Bütçem max. 600tl başka ssd öneriniz varsa şimdiden teşekkürler.

Msi b550 gaming plus anakartım var m2 ssd slotlarından soğutma bloğu olanda m2 ssd takılı. Bir tane daha 500gb ssd almak istiyorum ancak ikinci m2 ssd slotu ekran karti altinda ve sogutucu bloğu yok. A2000 alirsam isinma sorunu yasar miyim? Bütçem max. 600tl başka ssd öneriniz varsa şimdiden teşekkürler.
Yaşamazsın. Alt tarafta ekran kartı olmadığı için daha serin çalışır.

Sorun olacağını sanmam. Diğerine nazaran daha fazla ısınabilir ama sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum açıkçası.

Sorun olacağını sanmam. Diğerine nazaran daha fazla ısınabilir ama sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum açıkçası.
A2000 yerine 860 evo alirsam isinma problemi yasar miyim? Sata ile m2 arasinda normal kullanici için çok büyük fark yok deniyor. Ondan dolayi samsung sata ssdlernden birisini de alabilirim.

yaşamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,454
Üyeler
187,194
Son üye
eko1929
Geri