Neler Yeni

İKİNCİ MONİTÖR TAVSİYESİ KÜÇÜK EKRAN

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
arkadaş öncelikle hepinize merhaba evimde kullandığım sistemde masam gerçekten küçük ve şu an 24 inç bir monitörüm olmasına rağmen ikinci bir monitör almaya kalksam 20-21 inçlerin bile sığacağından şüpheliyim, 13-15-17inç civarlarında monitör bulabilir miyim daha çok spotify, discord veya bi yayın olursa chat için kullanacağım önerilerinizi bekliyorum

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eren Bilal Cihan
arkadaş öncelikle hepinize merhaba evimde kullandığım sistemde masam gerçekten küçük ve şu an 24 inç bir monitörüm olmasına rağmen ikinci bir monitör almaya kalksam 20-21 inçlerin bile sığacağından şüpheliyim, 13-15-17inç civarlarında monitör bulabilir miyim daha çok spotify, discord veya bi yayın olursa chat için kullanacağım önerilerinizi bekliyorum
Bende böyle bi arayış içindeyim 7-8 inç olsa bile yeter. REZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eren Bilal Cihan

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam sarı sitede bakabilirsiniz baya çeşit model var şahsen aliexpresten gelen 10 inç olmayan ekranlarla aynı paraya geliyor baya model var uygun büyüklükte bakmanızı öneririm.

Top Bottom