Neler Yeni

ikinci rami takınca goruntu gelmıyor

Scroon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ufuk maral
merhabalar sıstemde 8gb ram vardı bugun aldığım ikinci 8gb ramde geldi onu taktım sorun şuki pc çalışıyor ama goruntu gelmıyor

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
merhabalar sıstemde 8gb ram vardı bugun aldığım ikinci 8gb ramde geldi onu taktım sorun şuki pc çalışıyor ama goruntu gelmıyor
Birebir aynı rammi? aynı olsa bile örneğin benim başıma geldi ve öyle kullanıyorum seri kodu bile aynıydı ama çipleri farklı ve bazı durumlarda çalışmayabilir.

Bana da öyle oldu sürekli rest atıp duruyordu satıp aynısından tekrar aldım bu sefer aynı çip geldi sorunsuz kullanıyorum ama sat demiyorum sana yeni aldığın rami tek başına tak görüntü geliyormu emin ol sonra bios ayarlarını sıfırla xmp profilini sıfırla vesire sonra ram yuvasına üfleyerek düzgünce tak bakalım görüntü alabilecekmisin.

G.P.U

80+ Silver
Belki güvenilir marka almadıysan ondan olabilir ama mümkünse aynı rami alın ama fatklı chip kullanabilir tabi

Rhamchu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
taha akdoğan
bundan 3 yıl önce eski bilgisayarıma bilgisayarcıdan ram almıştım sonra eve gittim flan oyun oynarken mavi ekran verdi kapandı geri kasayla bilgisayarcıya gittim içini açtı rami çıkarıp ramin soğutucusunu çıkarıp silgiyle sildi sonra bidaha sorun yaşamamıştım internetten ramin silgiyle nasıl silindiğine bakıp deneyebilirsin belki işe yarar yada o ramin bozulmuş olabilir

CcCcCc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Mert sela
bundan 3 yıl önce eski bilgisayarıma bilgisayarcıdan ram almıştım sonra eve gittim flan oyun oynarken mavi ekran verdi kapandı geri kasayla bilgisayarcıya gittim içini açtı rami çıkarıp ramin soğutucusunu çıkarıp silgiyle sildi sonra bidaha sorun yaşamamıştım internetten ramin silgiyle nasıl silindiğine bakıp deneyebilirsin belki işe yarar yada o ramin bozulmuş olabilir
Bunu silgiyle nejdat delioğlu yapmıştı.

Scroon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ufuk maral
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun anakarttaymış slot bozuk garantiye göndereceğim

Top Bottom