Neler Yeni

İkna nasıl edebilirim

Ahmet.51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet.51
Ben babamı nasıl ikna edebilirim hazır pc alabilmek için bide pek internete güvenmiyor hazır pc alınabilinecek aşırı güvenilir site önerir misiniz

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Eymen Gürel
Ben babamı nasıl ikna edebilirim hazır pc alabilmek için bide pek internete güvenmiyor hazır pc alınabilinecek aşırı güvenilir site önerir misiniz
Gaminggen, incehesap, itopya, Sinerji bilgisayar
Aklıma gelenler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
iTopya, Sinerji, incehesap gibi güvenilirliği herkesçe bilinen siteleri anlatıp gösterebilirsin. Hatta telefonla babanı arattırıp onlara aklındaki soruları sordurup güven yaratmaya çalışabilirsin. Bu sayede kendi duyacağı için içi daha rahat olacaktır.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
itopya şubeden aldırabilirsin, eğer para seninse at papara veya benzeri karta ordan al

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu konuyu göster

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
arz-talep şeklinde ilerlemeye çalış :)) bilgisayarın artık zorunlu olduğuna inandırırsan daha iyi olur mesela babanın işiyle alakalı konulara değinebilirsin. Maddi durumlarda iyi geleceği yönünde konuşma yapabilirsin şuan Türkiye deki en öncelikli konu. Örnek okuyorsan ders notları yapacağın ödevler üniversitedeysen notlar ve dersler için gerçekten zorunlu eğer üniversiteye gideceksen şimdiden hazırlık yapmak gibi ve her geçen günde piyasanın arttığını belirtmek gibi konulara değinebilirsin. Bu konular ebeveynlerin dikkatini hep çeker :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,886
Üyeler
167,565
Son üye
gardasimangara
Top Bottom