belli ki parayı almış ama yetmemiş. İş istiyor galiba.Tamam Caner, söz sana da verecekler 128 milyardan bir şeyler söz.
belli ki parayı almış ama yetmemiş. İş istiyor galiba.Tamam Caner, söz sana da verecekler 128 milyardan bir şeyler söz.
Caner ne anlatmaya çalışfığını gram anlamadım ama 128 milyar doların cukkalandığını düşünüyorum
Ağustos 2018
*Fethullah Gülen iadesi reddi gerilimi sürüyor
*S400 meselesi
Daha sonrasında
*ABD'nin Türkiye'ye Mavi Vatan ve kaynaklarından vazgeç çağrısı reddi
*Suriye Milli Güvenlik Harekatları
*Libya desteği
*Azerbaycan desteği
*Avrupa örtülü turizm boykotu
Bildiğim kadariyla zaten Merkez Bankası rezervi hiç bir zaman 128 milyar olmadı. Eğer bu parayi harcadilarsa birden 128 milyar yerine 4 yılda 128 milyarı harcadılar diye düşünüyorum.Caner ne anlatmaya çalışfığını gram anlamadım ama 128 milyar doların cukkalandığını düşünüyorum
Ayrıca madem para iyi bir şeye harcandı yazsın bilançosuna merkez bankası neden yazmıyor
Videoyu izledin miCaner ne anlatmaya çalışfığını gram anlamadım ama 128 milyar doların cukkalandığını düşünüyorum
Ayrıca madem para iyi bir şeye harcandı yazsın bilançosuna merkez bankası neden yazmıyor
Muhtemelen 128 milyar swap yaparak eridi. Yani yolsuzluk falan yok.Bildiğim kadariyla zaten Merkez Bankası rezervi hiç bir zaman 128 milyar olmadı. Eğer bu parayi harcadilarsa birden 128 milyar yerine 4 yılda 128 milyarı harcadılar diye düşünüyorum.
Dostum bu da bir newi beceriksizliktirMuhtemelen 128 milyar swap yaparak eridi. Yani yolsuzluk falan yok.
Evet beceriksizlik. Eskisi gibi yetenekli bakanlar yok.Dostum bu da bir newi beceriksizliktir
Yorumun Alnı olsada öpsemAkp li arkadaşlar o kadar çok farklı cevap duyduki hiçbirinin zekası paraya ne olduğunu anlamaya yetmiyor hiç birisi bana çıkıp para surda diyemiyor bu para eritildimi bu para satildimi bu para var mı bu para hane halkının cebindemi bu para kasada duruyormu resmen 128 farklı cevap ancak hala bazı akp li arkadaşlar bunu inkar ediyor bakın anlamadığınız konu şu arkadaşlar bu para öyle elin gevurunun parası felan değil yoktan var olmadi bu para yıllar boyu babalarımız analarımız siz calistiniz kazandığınız paranın yarısını vergiye ödediniz doğmamış yetimin hakkı var bu paralarda anlıyorum geceleri gizli gizli tayibin kliplerini müziklerini felan dinleyip gaza geliyorsunuz toz kondurmak istemiyorsunuz ancak bu devran böyle dönmez bakın ilerde colugunuz çocuğunuz olacak bu paraların bu borçların hesabını onlar vericek biraz aklınızı mantiginizi kullanın olmaz yapmaz demeyin bu gözler zamanında ne ayakkabı kutuları gördü lütfen siz Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği gençlersiniz yarın bır gün mağdur olduğunuzda lütfen ağlamayın sonra gelip kimse size yardım etmez bazılarımız daha 1 maaş bile bulamazken işsizlik tarihin en üst seviyelerine gelmişken 5 maas alan ve bununla övünen insanları savunmayın umarım birgün gözlerinizi açarsınız başkada diyecek bir şey im yok