Selam
Arkadaslar benim bir bucuk yıllık bi toksik iliskim oldu ve gercekten iki taraf da cok toksikti belki 80 kez ayrılmışızdır.
flörtümüz oldu iki tarafın da bu ayrılıklar arasında.
ben gidip biriyle hiç denemedim ama o iki kişiyle ilişki yaşadı.
Birinden sonra yarabandı dedi ayrıldı ve bana döndü öbüründe de cinselligin dibine vurup geri dönmeye çalıştı bir ay konuştuk sonra saldım.
Çok ilgili çok değişik gelmeye başlamıştı son iliskisinden sonra.
değerimi anlamış çabalamak istiyo gibiydi sonunda.
Ama ben kendime yediremezdim onunla olmayı,yediremedim de.
En son yalvardı yakardı arkamdan çok ağladı ama salmak zorunda kaldım.
Benden sonra da yine oldugu gibi devam etti.
İlişki yapmadı ama yine yapmam dedigim şeyler yaptı.
Cok güzel bi insan aslında ama birlikte toksikleşince böyle olmaya başlıyodu,sözlerine göre ben olmadığımda kendi gibi olamıyomuş.
en son saldığımdan itibaren iki ay geçti ve cidden şu anda da ben kötüyüm.
yazmak istiyorum konuşmak istiyorum ama bana bu kadar yanlış yapan başka kollara giden biriyle tekrar denemeli miyim? aldatmadı evet ama benden sonra biriyle olup bana dönmesi mental açıdan çok yorucu.
Arkadaslar benim bir bucuk yıllık bi toksik iliskim oldu ve gercekten iki taraf da cok toksikti belki 80 kez ayrılmışızdır.
flörtümüz oldu iki tarafın da bu ayrılıklar arasında.
ben gidip biriyle hiç denemedim ama o iki kişiyle ilişki yaşadı.
Birinden sonra yarabandı dedi ayrıldı ve bana döndü öbüründe de cinselligin dibine vurup geri dönmeye çalıştı bir ay konuştuk sonra saldım.
Çok ilgili çok değişik gelmeye başlamıştı son iliskisinden sonra.
değerimi anlamış çabalamak istiyo gibiydi sonunda.
Ama ben kendime yediremezdim onunla olmayı,yediremedim de.
En son yalvardı yakardı arkamdan çok ağladı ama salmak zorunda kaldım.
Benden sonra da yine oldugu gibi devam etti.
İlişki yapmadı ama yine yapmam dedigim şeyler yaptı.
Cok güzel bi insan aslında ama birlikte toksikleşince böyle olmaya başlıyodu,sözlerine göre ben olmadığımda kendi gibi olamıyomuş.
en son saldığımdan itibaren iki ay geçti ve cidden şu anda da ben kötüyüm.
yazmak istiyorum konuşmak istiyorum ama bana bu kadar yanlış yapan başka kollara giden biriyle tekrar denemeli miyim? aldatmadı evet ama benden sonra biriyle olup bana dönmesi mental açıdan çok yorucu.