cah7446
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
- Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah hocam teşekkür ederimhocam söyledim zaten şuan biraz geri adım atmanız lazım kızdan uzaklaşmanız lazım kız sizin eksikliğinizi hissetsin o zaman kafasında farklı düşünceler oluşacak sizi sevdiğini kabullenecek size yakınlaşmak isteyecek büyük ihtimalle de hala istiyormusun ilişki diye soracak gece 2 3 sularında, ama siz bu durumda hala aynı şekilde afedersin enayi gibi kıza erimeye devam edersen kız seni çantada keklik görmeye devam edecek elinde sonunda da birisiyle tanışacak ortada dibek gibi kalan sen olacaksın.
Kızın daha önceden ne yaşadığı ya da yaşamadığı önemli değil ne kızlar gördüm ben adamı 180 derece ters köşe vuran.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kızlar ilgiye açtır senin ilgin gidince seni isteyecektir eğer dediğin gibi gerçekten senden hoşlanıyorsa, ha sen geri çekilince kızda bir şey yapmıyorsa o iş zaten çoktan bitmiştir sen ne yapsan boş en hayırlısı olmuş olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu dediklerimi yap önümüzdeki 1 2 hafta içinde ve önüne bak sınavına hazırlan düzgünce, ileride çevrendekiler tek tek bi yerlere gelmeye başladığında ben ne malmışım diye kafana vurma, çoğu kişi sınavına odaklan demiş ama kafada o kız bu durumda olduktan sonra odaklanamacağının farkındayım o yüzden yazdım bu kadar yazıyı ama dediğim gibi olmuyorsa bırak kendi yoluna bak senden geleceğinden değerli değil