Napayım seviyorum işteSeni kısıtlayan biriyle sevgili olunmaz dostum, ilerde belki evlendin seni hanımcı yapar aman aman :d
Seviyo beni bende onu seviyorum ama en ufak şeyden bile bi kavga çıkarıyoKanka takma onu keyfine bak zaten seni seviyorsa ne olsa bile senden ayrılmaz zaten.Hemde onu denemiş olursun
Doğru diyosun değer veriyosa madem o yazsın ben bıktım yaartık yorulduysan yazma.eger sana gerçekten deger veriyorsa sana yazıcaktır.
Kalbe söz geçirmek zor anlıyorum siziNapayım seviyorum işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seviyo beni bende onu seviyorum ama en ufak şeyden bile bi kavga çıkarıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru diyosun değer veriyosa madem o yazsın ben bıktım ya
2. Yi seçsem muhtemelen benden ayrılır ki ben dayanamam gene 1. Yi seçmek zorundayım2 seçenegin var
1. köle gibi dediklerini yapmaya devam edeceksin
2. takmayıp istediğini yapacaksın
ben 2. yi seçerdim, sürekli onun dediği mi olacak
Doğru diyosun galiba hocam ama bilmiyorum işte yapamıyorum ben eğer yaparsam ayrılır benden bende ayrılmasını kaldıramam onsuz yaşayamam gibi hissediyorumKafana eseni yap kıskanç sevgilin var takma onu bence
Hocam sanki evlenceksiniz şahsen ben hiçbir sevgilinin evlendiğini görmedimDoğru diyosun galiba hocam ama bilmiyorum işte yapamıyorum ben eğer yaparsam ayrılır benden bende ayrılmasını kaldıramam onsuz yaşayamam gibi hissediyorum
Hocam ciddi bi ilişkimiz var 2 yıllık ve evlenmeyi düşünüyoruz zaten ikimizdeHocam sanki evlenceksiniz şahsen ben hiçbir sevgilinin evlendiğini görmedim
Hocam bu kızdan olmaz bence kıskanç duruyor ve evlendikten sonra büyük ihtimalle hanımcı olursunuzHocam ciddi bi ilişkimiz var 2 yıllık ve evlenmeyi düşünüyoruz zaten ikimizde
Günümüz klasik erkekleri köle olmayı seviyor sanada diyecek bir şeyimiz yok demek ki artık.2. Yi seçsem muhtemelen benden ayrılır ki ben dayanamam gene 1. Yi seçmek zorundayım
Evlenmeyi düşüniyorsun, tatile yalnız mı gideceksin o zaman kıskanması gayet normal. Eğer böyle ise o erkek ve kız arkadaşları ile gitse kıskanmaz mısın ?Hocam ciddi bi ilişkimiz var 2 yıllık ve evlenmeyi düşünüyoruz zaten ikimizde