Neler Yeni

İlk defa fiber başvurusu yapacağım.

emircan.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emircan Savaş
Ben ufak köy gibi bir mahallede yaşıyorum. Evimize ADSL kablo çekildi ve yıllardır onunla idare ediyordum. Tam olarak bu konular nasıl işliyor bilmiyorum bilgi almak istedim. Sanırım birkaç kişi başvurmamız gerekiyor komşularımızdan birkaç tanesinden rica edip (onlar vdsl kullanıyorlar) fiber altyapı getirtme sürecim ne kadar hızlı ve ne kadar sancılı geçer fikir verebilecek var mı?

emircan.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emircan Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada hangi İss ye başvurmalıyım. Sanırım burada Türknet yok. Türk Telekom altyapısı kullanıyorsa ona başvuracağım büyük ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok zor işliyor hocam sen 30 40 kişiden imza toplayıp teslim et
O kadar imza toplayamam büyük ihtimal. Ama aşağı mahalleden de yardım isterim.

çok zor işliyor hocam sen 30 40 kişiden imza toplayıp teslim et
Peki ben yayın açmayı düşünüyorum. Bazen müzik bazen oyun yayını. Vdsl bağlatsam verebilecekleri upload yeterli olur mu?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bu arada hangi İss ye başvurmalıyım. Sanırım burada Türknet yok. Türk Telekom altyapısı kullanıyorsa ona başvuracağım büyük ihtimal.

Peki ben yayın açmayı düşünüyorum. Bazen müzik bazen oyun yayını. Vdsl bağlatsam verebilecekleri upload yeterli olur mu?
Türktelekom üzerinden alt yapı sorgulaması yapınız. Mesela 50 Mbps download 7-8 Mbps arasında upload çıkarsa fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum.

Ve VDSL kullanan komşularızdan hız testi sonuçlarını alabildikleri upload değerlerini öğrenebilirsiniz.

emircan.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emircan Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türktelekom üzerinden alt yapı sorgulaması yapınız. Mesela 50 Mbps download 7-8 Mbps arasında upload çıkarsa fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum.

Ve VDSL kullanan komşularızdan hız testi sonuçlarını alabildikleri upload değerlerini öğrenebilirsiniz.
23 download 5.6 gibi bir upload vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,739
Üyeler
163,542
Son üye
NathilaS
Top Bottom