Android rahatlığını unut knk ilk önce.dostlar iphone 11 pro max alacagım 2. el temız buldum androidden apple a gececegım alırken nelere dıkkat etmelıyım telefonda
Takılma, donma, yazılım sorunu gibi sorunları da unutabilir ayrıcaAndroid rahatlığını unut knk ilk önce.
İmei kaydına muhakkak bak faturası garantisi olmasına dikkat et pil ömrüne bak ve biraz kullanarak al. Kamerasınıda kontrol et.dostlar iphone 11 pro max alacagım 2. el temız buldum androidden apple a gececegım alırken nelere dıkkat etmelıyım telefonda
Tüm fonksiyonlarını kontrol et kamera titreşim flaş vs. Face ID kontrol et bozuk olmasın.dostlar iphone 11 pro max alacagım 2. el temız buldum androidden apple a gececegım alırken nelere dıkkat etmelıyım telefonda
Babam dolandırılmıştı. Imei numarasını kopyalamışlar. Fatura olmayınca da telefon kapatıldı. Özellikle faturasını al. Imei kopyalarlar ise faturan yoksa para da versen açtıramazsın. Android gibi başka bir imei de attıramazsın.dostlar iphone 11 pro max alacagım 2. el temız buldum androidden apple a gececegım alırken nelere dıkkat etmelıyım telefonda
itunes falan ne oluyor ondanda mı cıkış yapılması gerekıyorTüm fonksiyonlarını kontrol et kamera titreşim flaş vs. Face ID kontrol et bozuk olmasın.
Bir de kasaya bak çok darbe almış mı diye.
Son olarak telefonu alırken telefonda iCloud hesabı kayıtlı olmasın. Şifresini bilmezsen telefonu kalıcı kilitliyor çünkü
yurt dışı cihaz zaten pasaport kaydını yaptıracagımBabam dolandırılmıştı. Imei numarasını kopyalamışlar. Fatura olmayınca da telefon kapatıldı. Özellikle faturasını al. Imei kopyalarlar ise faturan yoksa para da versen açtıramazsın. Android gibi başka bir imei de attıramazsın.
Türkiye ürünü olduğunun faturası kanıtı olmaz ise üründen uzak durun bir kere sonra hızlı hızlı sekme değiştirin kasma donma oluyor mu bakın varsa tanıdık telefoncu felan öyle bir yerde buluşun baksın arkadaş ekranı cartı curtu değişmiş mi diyedostlar iphone 11 pro max alacagım 2. el temız buldum androidden apple a gececegım alırken nelere dıkkat etmelıyım telefonda
yurt dışı cıhaz amerıkadan gelmişTürkiye ürünü olduğunun faturası kanıtı olmaz ise üründen uzak durun bir kere sonra hızlı hızlı sekme değiştirin kasma donma oluyor mu bakın varsa tanıdık telefoncu felan öyle bir yerde buluşun baksın arkadaş ekranı cartı curtu değişmiş mi diye
tehlikeli biraz kapanabiliyorlar sonrayurt dışı cıhaz amerıkadan gelmiş