Dying Light 1 oynuyordum dün almıştım yaklaşık 4,3 saat oynamıştım yattım kalktım biraz önce oyuan girdim 10 dk falan oynadım birden mavi ekran yedim sonra açtım 2 dk oynadım tekrar yedim niye böyle oluyor dün hiç olmamıştı artık hep mi böyle olucak çok korkuyorum yardım edin çıkan hata bu şekilde:
Bu konuyu çok fazla açtım hala bir çözüm bulamadım lütfen yardım eder misiniz? Bilgisayarda oyun oynarken oluyordu artık bilgisayarı kapatıyorum açarken oluyor lütfen yardım edin darlattı artık. RAM: G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV 3200mhz CL18 DDR4 SSD: Samsung 970 Evo Plus 500 GB EKRAN KARTI: MSI...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
IOBit yazılımlarını kaldırın. MSI Afterburner'ı kaldırın.
Disk(ler) ile alakalı bir sıkıntı var. HD Tune ile scan disk yapın. Quick Scan kapalı olsun. Daha sonrasında Health kısmını atın buraya.
Windows Gaming Service'yi kapatın.
Emin olmak için soruyorum anakartınız B450M BAZOOKA V2 ve İşlemciniz de 2600 değil mi?
valla yaklaşık 100dakkadır bekliyorum çok yavaş daha fazla bekliyemiyeceğim atıyorum (bu hdd) oyunda hdd'de yüklü windos ssd'de Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
windos kurulu olan ssd de bu şekilde hiç bir sorun yok ama çok sıcak çalışıyor kroink sorunlu bir ssd ben memnun değilim Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle