Neler Yeni

İlk defa motor sahibi olucak kişilerin ne bilmesi gerekiyo

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
alperen taha demir
Selamlar arkadaşlar,
Bu yaza doğru inşallah motor alıcam parayı denkleştirebilirsem daha önceden 125 cc eski bi motor kullandım tecrübem var zaten 250lik alıcam yüksek ihtimal. Yıllardır motor almak hayalim ve motorlar hakkında çok şey öğrendim trafikte nasıl davranılmalı fren konuları falan deneyimledim de bunları fakat eksik olduğum bi konu var. Bakım ve sigorta işleri falan önceki kullandığım motor eski olduğu için ve babamın olduğu için bakımıdır sigortasıdır ben hiçbiriyle ilgilenmedim.
Şuanda bi motosiklete kaç haftada kaç ayda bi ne bakımı olur ne masrafı olur hiç bir fikrim yok tabi biraz var ama zincir bakımıdır yağ değiştirmesidir dediğim gibi detaylarını bilmiyorum bunlar hakkında genişçe bi rehber var mı bildiğiniz veya bunları uzun uzun anlatabilcek biri

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Can BOZKURT
Selamlar arkadaşlar,
Bu yaza doğru inşallah motor alıcam parayı denkleştirebilirsem daha önceden 125 cc eski bi motor kullandım tecrübem var zaten 250lik alıcam yüksek ihtimal. Yıllardır motor almak hayalim ve motorlar hakkında çok şey öğrendim trafikte nasıl davranılmalı fren konuları falan deneyimledim de bunları fakat eksik olduğum bi konu var. Bakım ve sigorta işleri falan önceki kullandığım motor eski olduğu için ve babamın olduğu için bakımıdır sigortasıdır ben hiçbiriyle ilgilenmedim.
Şuanda bi motosiklete kaç haftada kaç ayda bi ne bakımı olur ne masrafı olur hiç bir fikrim yok tabi biraz var ama zincir bakımıdır yağ değiştirmesidir dediğim gibi detaylarını bilmiyorum bunlar hakkında genişçe bi rehber var mı bildiğiniz veya bunları uzun uzun anlatabilcek biri
youtubeden izle daha iyi yani altin elbiseli adamin serisini

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
youtubeden izle daha iyi yani altin elbiseli adamin serisini
hocam youtube da olur tabi ama kanala girdiğimde eksik baktığım kaçırdığım bi bilgi veya bakım olabilir onun için bütün bakımları falan gösteren bi sşte veya oynatma listesi veya bi rehber vardır diye buraya soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ali İhsan Özel
İleri sürüş tekniği almanı öneririm.Altın Elbiseli Adam ve Zafer Akçay hocanın videolarını da mutlaka izle.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
alperen taha demir
İleri sürüş tekniği almanı öneririm.Altın Elbiseli Adam ve Zafer Akçay hocanın videolarını da mutlaka izle.
hocam yaklaşık 2 senedir bu güzel adamların videolarını izliyorum bir sürü içerik tükettim internetten ben daha çok sürüş bilgisi olarak değilde bakım ve sigorta işlerini bilmek detaylı öğrenmek istiyorum biraz daha mekanik bilgi diyelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ali İhsan Özel
hocam yaklaşık 2 senedir bu güzel adamların videolarını izliyorum bir sürü içerik tükettim internetten ben daha çok sürüş bilgisi olarak değilde bakım ve sigorta işlerini bilmek detaylı öğrenmek istiyorum biraz daha mekanik bilgi diyelim
Bakımı hakkında youtube da videolar mevcut,zaten bayi de sana bilgi verecek bakımı hakkında

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
alperen taha demir
Bakımı hakkında youtube da videolar mevcut,zaten bayi de sana bilgi verecek bakımı hakkında
sıfır alamıycam hocam onun için aldığım kişidende ne kadar bilgi alabilirim bilemiyorum aldğım kişiden garanti belgesini falan alırım orda da yazar tahminimce

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Cefika

EmreE38

80+ Bronze
Rodajın nasıl yapılması gerektiğni

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fatih şenyurt
Altın elbiseli adam ve Zafer akçay videoları izle Zafer akçay trafikte geçen olayları izleyip yorumluyor.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
alperen taha demir
Altın elbiseli adam hayati bilgiler + zafer akçay eğitimleri. Veya güzel birinden motosiklet eğitimi. İlk başta videolar yeterli gelecektir sana. Hayati bilgiler serisi bile fazlaca bilgi kazandırır.

Rodajın nasıl yapılması gerektiğni
Altın elbiseli adam ve Zafer akçay videoları izle Zafer akçay trafikte geçen olayları izleyip yorumluyor.
saoulun beyler fakat bahsettiğim bu değil bu videoları bahsettiğiniz içerikleri biliyorum rodajın nasıl yapılması gerektiğini virajların nasıl dönülmesi trafikte nasıl davranılması gerektiğini bunlarla alakalı milyon tane içerik tükettim zaten saolun yine de hatta büyük ihtimalle çoğu motor kullanıyorum diyen adamdan daha çok bilgi sahibiyim benim eksik olduğum konu motosikletin bakımları mekanik kısmı ve sigorta işleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fatih şenyurt
saoulun beyler fakat bahsettiğim bu değil bu videoları bahsettiğiniz içerikleri biliyorum rodajın nasıl yapılması gerektiğini virajların nasıl dönülmesi trafikte nasıl davranılması gerektiğini bunlarla alakalı milyon tane içerik tükettim zaten saolun yine de hatta büyük ihtimalle çoğu motor kullanıyorum diyen adamdan daha çok bilgi sahibiyim benim eksik olduğum konu motosikletin bakımları mekanik kısmı ve sigorta işleri
Yani bunlarla ilgilide bir ton video vardır bence deneyimlerini paylaşan insanlardan öğrenebilirsin.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Cefika
Motorun bakımları alacağın motora göre değişir kitapçıkta ne yazıyorsa ona göre servise veya motorcuya götürebilirsin. Mekanikte alacağın motora bağlı. Sigorta işleri de almadan önce yaptırıyorsun herhangi bir sigortacıya çok bi bilgi gerektiren durumu yok. Hangi motoru almayı düşündüğünü söylersen ona göre yönlendirme yapalım. Hangi şehirdesin, bütçe ne vs vs gibi durumlarda önemli burda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,744
Üyeler
169,767
Son üye
Boroxit
Top Bottom