Neler Yeni

İlk iki gün çok zorladım sanırım kolumu açamıyorum

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Yine merhaba arkadaşlar geçen gün farklı konuda ama sporla alakalı bir konu daha açmıştım simdiki sorunum ilk iki gün fazla zorlamışım, kolumu açamıyorum dirseklerim manyak ağrıyor ama dirseklerim değil sadece kolumun dirsek ve üstü, omuzum, sırtım, kalçam da ağrıyor hamlık ağrısıdır bence ama ağrıdan dolayı kolumu 120 dereceden fazla açmamaya başlayınca artık nolur nolmaz konu açayım dedim doktorluk bişey yoktur inşallah daha ikinci günden doktorluk olursam ailem baya kızar herkese bol şans.
geçer bişi olmaz ondan zevk almaya çalış :d mesela açılmıyo ya zorla biraz da abartı zorlama birde bir anda yaparsan yırtarsın zorlamak iyidir tabi sınırı da var

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Tabikide geçti asla pes etmedim ben, bu fitness okul zamanınada çakıştı ama 1 gün bile gecikmedim koşmayı bırak artık ayağa kalkıp yürüyemez oldum ama Allah'tan geçti
İnş bende öyle olurum ya okullar açılınca nolur diye korkuyordum ama iyiki tatilde başlamışım eve gelip yatiom direk okullar açılınca da alışmış olurum artık diye düşünüyorum

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Anladım hocam sağolun ben şimdi dün bir bugün iki oldu yarın gitmiycem sizce kaç gun gitmemeliyim belli bir zaman var mı yoksa kaslar açılmaya başlayınca mı gitmeye başlıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrudur hocam çıtırdan başladık daha bırakmayız
Genellikle Pzt, Salı, Perşembe, Cuma gidip çarşamba, cumartesi, boş yapıyorlar. yani haftanın 2 günü pazarıda sayarsak 3 günü off. Tabi size bağlı ama sağlıklısı bu diye biliyorum. Ağrılarınıza göre siz bu haftayı geçirebilirsiniz ama ben gitmeye devam etmiştim :D

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Anladım hocam sağolun ben şimdi dün bir bugün iki oldu yarın gitmiycem sizce kaç gun gitmemeliyim belli bir zaman var mı yoksa kaslar açılmaya başlayınca mı gitmeye başlıyım.

Doğrudur hocam çıtırdan başladık daha bırakmayız
açılmadan gitmeyin yani anca bacak falan çalışabilirsiniz , ama bana kalırsa tam toparlanmadan gitmeyin acısı bitsin sonrasında temkinli şekilde hareket edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Bu 3 hareket zorladı beni sanırım ya en çok ilk resimdekinde zorlanmistim ama hareket tam böyle değildi dumble sağ elde sol bacak önde sağ bacak arkada sol elimde sehpada dumbleyi bacağımdan yukarı doğru kaldırıyordum keşke dumbleyi hafif seçseydim.

Birde bugün tam çıkıcaktım ordaki bisiklete biniyim dedim (hayatımda hiç bisiklet sürmemiştim) yav kadınlar için miydi yoksa ben mi binemedim bilmiyorum ama çok kötü oturdum kuyruk sokumu da gitti birde tam iyi oturmadığım için kolumdan güç alıp duruyordum birde tam spor çıkımıydı bisikletten indikden sonra kollarım ağlıyordu.

Ekler

• Dumbbell-Kick-Back.jpg
    Dumbbell-Kick-Back.jpg
    143.3 KB · Hit: 23
  • 94218c144bd43268fd8adbffd9fc058f.png
    94218c144bd43268fd8adbffd9fc058f.png
    496.3 KB · Hit: 35
  • tricep-d-extensions-490x299.jpg
    tricep-d-extensions-490x299.jpg
    13.8 KB · Hit: 22

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,684
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Neden kendini zorluyorsun ki

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Dirsek ağrımasının sebebi triceps hareketinde dirseğinden güç alıp formun içinden geçmen olabilir.
Yakın zamanda ağrıların geçer hareket ettir alışacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,214
Üyeler
166,172
Son üye
djxjjsdejdkj
Top Bottom