2 nci olan sanki gerçek gibi helal olsunDiscord'un verdiği 1 aylık midjourney üyeliğim ile yaptığım ilk çizimler, sizin de çizimlerinizi bekliyorum.
Golf gerçekçi duruyor.Discord'un verdiği 1 aylık midjourney üyeliğim ile yaptığım ilk çizimler, sizin de çizimlerinizi bekliyorum.
Evet bir kaç hafta önce vermişti daha yeni kullandımNasıl yani Discord 1 aylık Midjourney mi veriyor? Bu 1 aylık üyeliği sunucumda kullandırttırabilir miyim herkese?
Nasıl yani Discord 1 aylık Midjourney mi veriyor? Bu 1 aylık üyeliği sunucumda kullandırttırabilir miyim herkese?
Peki bu üyelik 1 kişilik mi yoksa 1 sunucuya eklemelik mi ? Yani sunucudaki herkes kullanabilir mi 1 ay boyunca?Evet bir kaç hafta önce vermişti daha yeni kullandım
üyeliğimi aktifleştirmek için bir video izlemiştim o kişi botu kendi sunucuna yüklemişti ama bu işleri bilmediğim için net bir şey söyleyemem bence siz araştırınPeki bu üyelik 1 kişilik mi yoksa 1 sunucuya eklemelik mi ? Yani sunucudaki herkes kullanabilir mi 1 ay boyunca?
Çok güzeller ellerinize sağlık. Bunları nasıl yaptığınızı anlatırsanız çok sevinirim. Böyle şeylere çok ilgileniyorum.Discord'un verdiği 1 aylık midjourney üyeliğim ile yaptığım ilk çizimler, sizin de çizimlerinizi bekliyorum.