Titanfall 2.
Titanfall 2 benim yerime de oynayın hocam.
Sanırım Titanfall 2 oynayacağım ilk başta.Titanfall 2 yi merak ediyorum, bence onu oynayın.
Çok fazla kişi öneriyor ama özellikle @Rambo BıçağıSpec Ops: The Line benim gözümde şişirilmiş bir oyundur. Sıkıla sıkıla bitirdim. Zerre etkilenmedim.
Zevk-renk meselesi. Ben hiçbir anında keyif almadım. Benim için "underrated" dene dene overrated hale gelmiş bir oyun.Sanırım Titanfall 2 oynayacağım ilk başta.
Size de söylerim oyunun nasıl olduğunu ona göre sizde oynarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok fazla kişi öneriyor ama özellikle @Rambo Bıçağı
Teşekkürler.Hocam ikisi de güzel oyun. Hangisini seçersen diğerini neden seçmedim diye pişman olmazsın.
Titanfall 2 önerimdir önce onu oynayabilirsin
Normalde 4-4.30 saatlik falan bi oynanışı varTeşekkürler.
Hikayesi kaç saatte biter?
Spec OpS The Line hakkında ki düşünceniz neler oynamaya değer mi?Normalde 4-4.30 saatlik falan bi oynanışı var
tahminimce bi 5-6 saat gider takılmalarla beraber vs.
Mesela nelerini beğenmediniz.Zevk-renk meselesi. Ben hiçbir anında keyif almadım. Benim için "underrated" dene dene overrated hale gelmiş bir oyun.
Hocam çok abartılacak kadar olmasa da bence oynamaya değer güzel bir oyun kendisi.Spec OpS The Line hakkında ki düşünceniz neler oynamaya değer mi?
Oynayış, mekanikler aşırı yavan. Savaşmak keyifli değil. "O oyunun olayı mesajı abi sonu abi sonu süper abi" diyorlar, hikayesini de pek sevmedim. 6.5/10Spec OpS The Line hakkında ki düşünceniz neler oynamaya değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela nelerini beğenmediniz.