Neler Yeni

İlk oyunumu yayınladım

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
amacını ve sistem gereksinimlerini acıklar mısın? kimlere hitap ediyor vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca ,iyi veya kötü oyun oyundur zamanla gelişirsin ellerine saglık

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
oha Baya iyi!

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Güzelmiş.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistem gereksinimi ne?

Flameman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus Topaçoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun bir aksiyon fantazi oyunu diyebilirim. Sistem gereksinimlerini söylemem zor fakat oyunu yaptığım sistemim de i3 9100f ve Rx 580 var, ama fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Oyuna güncelleme getirmeyi planlıyorum, bazı sıkıntıları var. Bunun dışında benim için bir demo proje gibi diyebilirim sonuçta ilk oyunum ve dolayısıyla ilk olarak amacım tavsiye yorum almak geleceğe yönelik.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ekran görüntüleri baya iyi. En sevdiğim RPG oyunlarına benziyor. Umarım sistemim yeter.
Sistemim yeterse mutlaka yorum yaparım.

Flameman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus Topaçoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun mantığı gayet basit, dalga dalga düşmanlar geliyor ve onları öldürmeye çalışıyoruz. İki harita ve iki karakter var tabi daha gelişmiş bir proje yapabilmeyi isterdim ama hem tek başıma hem de henüz tecrübesiz olduğum için bu benim için henüz mümkün değil.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Oyun bir aksiyon fantazi oyunu diyebilirim. Sistem gereksinimlerini söylemem zor fakat oyunu yaptığım sistemim de i3 9100f ve Rx 580 var, ama fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Oyuna güncelleme getirmeyi planlıyorum, bazı sıkıntıları var. Bunun dışında benim için bir demo proje gibi diyebilirim sonuçta ilk oyunum ve dolayısıyla ilk olarak amacım tavsiye yorum almak geleceğe yönelik.
şuan indirilebiliyor değil mi ?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyunun mantığı gayet basit, dalga dalga düşmanlar geliyor ve onları öldürmeye çalışıyoruz. İki harita ve iki karakter var tabi daha gelişmiş bir proje yapabilmeyi isterdim ama hem tek başıma hem de henüz tecrübesiz olduğum için bu benim için henüz mümkün değil.
4gb ram acaba açar mı? Güvenemedim kendi me:D

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ha
Herkese selamlar, uzun süredir üzerinde uğraştığım ilk oyunumu yakın zamanda yayınladım. İlk projem ve yorumlarınızı almayı çok isterim. Oyunumu Unreal Engine ile yaptım. Hazır malzemelerden de yararlandım. Şimdiden teşekkürler.
HHaritayı google dan mi arakladın. Arakladıysan bana da link atar misin

Top Bottom